Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Mozambique og Portugal underskriver samarbejdsaftaler på Maputo messe (FACIM)

Mozambique og Portugal har underskrevet aftaler om øget samarbejde på andendagen af Maputo International Trade Fair (FACIM), som afholdes hvert år i slutningen af august/begyndelsen af september.

Aftalerne omfatter portugisisk hjælp til at bygge logistiske centre for fødevarer i provinserne Maputo, Sofala og Nampula.

Desuden vil Portugals konkurrencemyndigheder bistå det nationale handelsdirektorat i Mozambique, og de portugisiske myndigheder til kontrol af fødevaresikkerhed vil bistå deres kolleger i Mozambique med teknisk viden.

Maputo International Trade Fair
Mozambique kan for specielt de portugisisk talende lande bruges som en indgang til det lukrative sydlige afrikanske marked.

Den store FACIM messe (på portugisisk Feira Agro-Pecuaria, Comercial and Industrial de Moçambique) er et mødested for producenter, investorer, salgsfolk, indkøbere, eksportører og importører fra et bredt udsnit af brancher.

Omkring 220 virksomheder deltager i FACIM 2010, som løber fra 30. august til 5. september.

Portugal optager som sædvanligt det største udstillingsareal blandt de udenlandske gæster med 864 m2. Næststørste repræsentation er fra Sydafrika. Der er desuden messedeltagere fra Spanien, Brasilien, Tanzania, Macau, Zambia, Zimbabwe, Kenya, Malawi, Botswana, Indonesien og Swaziland.

Det er 46. gang at Maputo handels-messen afholdes.

Se også messens hjemmeside.Kommentarer

Endnu ingen kommentarer