Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Star Tour golfrejse - 1 dags golfrejse til Algarve på Pine Cliffs Golf Resort

Den er god nok! Star Tour tilbyder den 5. oktober en 1 dags golfrejse til Algarve med afrejse fra Københavns lufthavn i Kastrup.

Som deltager på turen må man påregne en lang dag, idet flyveturen til Faro varer ca. 3 timer hver vej + check-in tid i København og Faro.

Der er afrejse kl. 06:50 med TUIfly Nordic (Star Tours eget fly), der i dagens anledning flyver direkte til Faro med returrejse samme aften med ankomst i Københavns lufthavn kl. 03:20

Efter ankomsten i Faro går turen direkte med bus til golfbanen Pine Cliffs Golf Resort, hvor der spilles en runde golf. Frokost i klubhuset er inkluderet.

Pine Cliffs Golf Resort med et af verdens mest berømte golfhuller
Golf-banen blev åbnet i 1990 og er designet af Martin Hawtree. Pine Cliffs Golf Resort er placeret på klipperne tæt ved Açoteias lidt øst for Albufeira og byder bl.a. på en spektakulær udsigt over Atlanterhavet. Dele af golfbanen er omkranset af fyreskov - deraf navnet. Pine Cliffs Golf Resort har 9 huller, så banen skal spilles to gange. Dermed får man faktisk mulighed for at spille et af verdens mest berømte golfhuller to gange. Det 9. hul kaldes The Devil's Parleur, og er et spektakulært par 3 hul henover en dyb kløft. Der er ingen handicap begrænsning på banen.

Inden turen går mod lufthavnen i Faro påny har man aftenen til rådighed på egen hånd i byen Vilamoura, hvor man bl.a. kan opleve en stor marina fyldt med luksus yachts, Langs strandpromenaden finder man utallige restauranter, barer og små butikker..

Detaljer om Star Tours 1 dags golfrejse til Algarve
- Fly tur/retur København - Faro
- Bustransport på rejsemålet med rejseleder
- Transport af golfbag
- 1 X 18 huller green fee
- Frokost i golfklubben
- Præmie og konkurrence

Pris pr. person for Star Tours golfrejse til Algarvekysten i oktober er kr. 1.798,-

Turen kan bestilles hos Star Tour på telefon: 70 10 10 50

Se også øvrige golfbaner på AlgarvekystenKommentarer

Endnu ingen kommentarer