Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Portugal Rejser – Oplev MotoGP løb med Svante Rejser i Estoril 29-31 oktober 2010

Det danske rejsebureau Svante Rejser har sammensat en rejse til årets største motorsports-event på Lissabonkysten.

MotoGP på Estoril banen i Portugal 
Siden Estoril banen mistede sit prestigefulde Formel 1 løb som følge af manglende opdateringer af banen til de forøgede F1 sikkerhedskrav sidst i 1990’erne, har motorcykelløbet MotoGP været årets største event på Autodromo de Estoril.

Hvert år valfarter motorcyklister i tusind-tal til Estoril og Cascais, som derfor i en lille uges tid på det nærmeste er forvandlet til én stor parkeringsplads for nogen af verdens hurtigste landevejs-maskiner.

Se også: Jorge Lorenzo favorit i Estoril.

På trods af det meget store opbud af motorcykel-enthusiaster primært fra Spanien i MotoGP weekenden, heraf mange på lynhurtige gadecykler, har politiet på Lissabonkysten ofte ikke så meget mere at se til.

De lokale betjente er naturligvis på mærkerne, men ses ofte i færd med at beundre en særlig sjælden Ducati model eller en anden usædvanlig 2-hjuler – der er i dén grad noget at se på i Cascais-området, når der er MotoGP.

MotoGP motorcyklernes Formel 1
Motorcyklerne i MotoGP er rene racer-makskiner, som i modsætning til motorcyklerne i Superbike løbene, ikke har noget tilfælles med landevejsmaskiner.

Man kan uden sammenligning i øvrigt med rette drage paralleler til bilernes Formel-1, hvor kun det skrappe reglement sætter grænser for præstationerne.

I MotoGP kan maskinerne være på op til 800 cc (1000 cc fra 2012 sæsonen), så det er de naturligvis alle sammen. En MotoGP racercykel kan på langsiden nå en topfart af omkring 350 km/t.

Se også: MotoGP’s internationale hjemmeside

Rejse til MotoGP i Portugal med danske Svante Rejser
Svante har den erfarne motorcykel-enthusiast Niels Yde med som rejseleder på MotoGP turen.

Løbsweekenden løber over tre dage fra 29-31 oktober 2010. Den 29. oktober er der træning, den 30. qualifying og søndag den 31. oktober køres løb i de tre forskellige MotoGP klasser: 125 cc, Moto2 og det ‘rigtige’ MotoGP på de kraftigste maskiner.

Svante rejsen varer 5 dage med afgang fra København den 28. oktober og hjemkomst den 1. november.

Der er hotel i Lissabon inkluderet i rejsens pris, som starter fra omkring 5600 kroner for en stor motorsports-oplevelse i Portugal.

Se også MotoGP Portugal løbsweekendens officielle program.

Svante Rejser til Portugal
Det mindre rejsebureau Svante Rejser, med base i Værløse ved København, koncentrerer sig om individuelle rejser til Portugal og andre portugisiske sprogområder.

Rejsebureauet blev grundlagt i 1987 og har udover Portugal også Madeira, Azorerne, Kap Verde og (fra 2008) Grækenland på programmet.

Den tidligere portugisiske koloni Sao Tomé og Principe dukker også snart op som destination hos Svante. Desuden arrangeres der økologisk studietur til Uganda i 2011.

Herunder video-kollage fra Estoril MotoGP 2009:Kommentarer

Endnu ingen kommentarer