Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Gode tilbud på hoteller i Algarve - spanske og portugisiske turister i store tal til Algarvekysten

På trods af den økonomiske krise viste august måned 2010 sig at blive bedre end samme måned sidste år for turistvirksomhederne i Algarve.

Algarve turister fra Spanien
Mange englændere og helt op mod 33% af antallet af irere valgte at blive hjemme.

Til gengæld fik Algarve besøg af et meget stort antal spanske turister, en stigning på over 28% i forhold til august 2009.

Også hollænderne, der traditionelt udgør en stor andel af turisterne i specielt de østlige områder Vila Real de Santo Antonio, Castro Marim og Tavira samt mod vest i Portimão på Algarvekysten, steg med samlet 7,6% ifølge den lokale turistorganisation AHETA.

Da portugiserne samtidig i endnu større tal end sædvanligt (+ 2,1%) drog til Algarve i august, blev det samlede resultat en generel stigning i antallet af turister (belægning) på 2,2% i forhold til samme måned sidste år – ikke dårligt i en kriseperiode.

Gode tilbud på Algarve hoteller
En vigtig del af årsagen til det gode turist-resultat i august 2010 er at mange hoteller på Algarvekysten har haft tilbud på overnatning.

Det fik i august belægnings-procenten på hoteller i Monte Gordo og Vila Real de Santo António helt op på 97,1% (højeste i Algarve), mens hoteller i Faro og det nærliggende Olhão fik den laveste hotel belægnings-% med 77%.

De gode tilbud på overnatning på hotel i Algarve fortsætter i september og oktober 2010. Se pris-eksempler på vores hotel-søgeside.

Hotel Garbe / Holiday Inn til under 1/2 pris
Et godt bud på et billigt Algarve hotel er Hotel Garbe i området Armação de Pêra mellem byerne Albufeira og Carvoeiro.

Det 4-stjernede Hotel Garbe ligger i første række bogstavelig talt ned til stranden.

Det store, men stadig hyggelige hotel, har en velbesøgt bar (ofte underholdning i weekend), swimming pool, spa-faciliteter og desuden gode tilbud på middag i hotellets egen restaurant. Der kan ofte fås en udmærket middag-buffet til 20 euro inklusiv vin.

Per 13. september koster et dobbeltværelse med havudsigt 1078 euro for en uge (normalpris 3050 euro). Se mere om Holiday Inn Hotel Garbe.

Herunder video stranden ved Armação de Pêra (Hotel Garbe i baggrunden):Kommentarer

Endnu ingen kommentarer