Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Portugal rejser fra 549 kroner i oktober med Ryanair – sidste Billund-Faro fly i 2010 på tilbud

Der er stadig billige rejser til Portugal fra Billund. 

Det irske lavprisselskab Ryanair indstiller dog i vinterhalvåret flyvningerne til Algarve lufthavnen Faro i Portugal fra Billundm Lufthavn.

Sidste flyafgang fra Billund til Faro i år er 29. oktober 2010.

Billige rejser til Portugal
For dem, som selv kan arrangere hotel eller ferielejlighed, tilbyder Ryanair fra onsdag den 22. september rejser til Portugal fra kun 549 kroner for en returbillet inklusiv lufthavnsskatter.

Til prisen skal dog tillægges bagagegebyr, betalingsgebyr m.v. Tilbuddet gælder onsdag-torsdag indtil midnat den 23 september 2010.

Se mere om ferie i Algarve.

Arranger selv rejser til Portugal
Der kan være mange penge at spare ved selv at arrangere rejser til Portugal. Som hovedregel kræver det dog at man sørger for at købe flybillet på det rigtige tidspunkt, når priserne er lavest.

Et hotel i Algarve kan i oktober findes til særdeles rimelige penge.

Portugal rejser i oktober har desuden dén fordel at antallet af turister er langt lavere end i juli, august og september.

Se også: Hyggeligt danskejet hotel i Algarve. Priserne på det lille, men særdeles anbefalelsesværdige Praia da Rocha hotel starter ved 70 euro per overnatning i oktober 2010 (2 personer med morgenmad).

Temperatur-mæssigt er man sikker på fint vejr det meste af tiden i Portugal i oktober – specielt hvis man vælge Algarve, som destination.

I oktober måned ligger temperaturen i det sydlige Portugal på omkring 23 grader i gennemsnitstemperatur midt på dagen – af og til højere. Badevandet er godt varmt efter en lang sommer og der kan forventes omkring 8 timers sol dagligt.

Se mere om Algarve-temperaturer i oktober.

Billigt Algarve hotel til Portugal rejser
Et andet godt hotel i Algarve med meget let adgang til stranden er det 4-stjernede Hotel Garbe, som for nyligt har ændret navn til Holiday Inn Algarve.

Hotel Garbe ligger bogstaveligt talt på stranden (i første række) i byen Armação de Pêra mellem de lidt mere kendte feriebyer Albufeira og Carvoeiro.

En overnatning (dobbeltværelse) i oktober 2010 fås fra kun 76 euro for to personer inklusiv morgenmad. Med havudsigt starter priserne dog ved 102 euro.

Se mere om priser på overnatning på Algarvekysten på Hotel Garbe i oktober .

Relaterede artikler:
Fuglekigger-tur i oktober i Algarve
Tips om billige Portugal rejser (artikel-oversigt)

Herunder promotion video fra Algarve:Kommentarer

Endnu ingen kommentarer