Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Algarve rejser til Faro – tilbud på hoteller i Faro i efterårsferie oktober og november

I Algarve er der i oktober og november måned særdeles gode tilbud på hotelovernatning.

Specielt i byen Faro har vi i efteråret 2010 kunnet konstatere meget lave priser på gode Faro hoteller med fin beliggenhed.

Billigt hotel i Faro
Faro er den administrative ‘hovedstad’ i Algarve og er ofte ikke det første valg for de mange turister, som rejser til Algarve.

Turister i Algarve flokkes om sommeren til Algarvekystens solferie-destinationer herunder de populære områder Praia da Rocha, Albufeira, Lagos, Carvoeiro, Vilamoura, Vila Real de Santo António, Tavira med flere.

Faro har imidlertid en stor fordel deri at byen ligger meget tæt på den eneste lufthavn i Sydportugal, der reelt anvendes til Algarve rejser.

Taxi fra Faro lufthavn til Faro
Algarve-Faro lufthavnen (eller bare Faro) er den næsttravleste i Portugal efter Lissabon og ligger kun ca. 6,5 kilometer (omkring 8 euro i taxi) uden for Faro centrum.

Faro er med sine godt 40.000 fastboende indbyggere én af de livligste byer i Algarve uden for sæsonen.

Sidst men ikke mindst er Faro velforsynet med billige flyruter til Danmark (fra København og Billund).

Se også august 2010 artikel om billige Algarve rejser (pakkerejser).

Algarve Rejser - Ferie i Algarve på hotel
For dem, som gerne vil undgå at leje bil, er Faro og omegn særdeles interessant. I oktober 2010 er priserne på hotel-overnatning i Faro de laveste, vi har set i flere år.

Vi anbefaler at man undersøger ‘dagens tilbud’ på hotel i Faro, men også at man ser på, hvilken standard hotellet repræsenterer. Se vores generelle hotel-søgeside for Portugal og indtast område (eksempelvis Faro) under ‘rejsemål’.

Herunder et par gode Faro hoteller, som ofte har tilbud på overnatning i efteråret (inklusiv efterårsferien):

 • Faro Hotel i centrum - Best Western Hotel Dom Bernardo

  Dette 3-stjernede hotel i det centrale Faro har gratis internet, gratis parkering og ligger tæt på såvel Faro Marina som shopping gaderne i Faro.

  En uge i dobbeltværelse (2 pers) koster fra kun 252 euro i efterårsferien 2010.
  Best Western Dom Bernardo Hotel i Faro får generelt meget gode anmeldelser af kunderne herunder for hotellet morgenbuffet.

  Prisen for overnatning på dette hotel i Faro’s absolutte centrum er i oktober og november 2010 så lav at den kan konkurrere med charterrejser til Portugal, hvor man typisk på de billigste rejser får et uspecificeret og dermed ofte ringere hotel. Bemærk dog at Best Western hotel i Faro på trods af sine kvaliteter stadig ikke er et luksushotel.

  Se aktuelle priser på overnatning på Hotel Best Western Dom Bernardo i Faro.


 • Familiehotel/solferie-hotel i Faro med pool og gratis strandbus - Ria Plaza Resort

  Ria Plaza resort hotel ligger 12 km vest for Faro mellem Vale do Lobo og Quinta do Lago.

  Dette billige, men flotte  solferie resort i Faro tager omkring 15 minuttes kørsel (12-15 euro) at nå fra lufthavnen. Man behøver ikke en taxi, da der er gratis shuttle service til Ria Plaza Hotel i Faro.

  Solferie-resortet ligger tæt på en håndfuld af Algarves golfbaner (tee-time kan bestilles på hotellet). Der er desuden tennisbaner, swimming pool, fitness club, sauna, gratis wifi intenet, internetcafe, restaurant og bar i det relativt store og børnevenlige resort. Der er desuden cykeludlejning, legeplads og spa med tyrkisk bad og massage/beauty salon.

  Vil man gerne til stranden skal man enten tage egen udlejningsbil (se priser) eller hotellets gratis shuttle bus, som kører mellem kl. 9 og 18 til strandende Quinta do Lago (5 km væk), Praia do Ancão (5 km væk) og Praia do Garrão (3.5 km væk). Det lyder omstændeligt, men hotel Ria Plaza ved Faro byder på gode faciliteter til en meget rimelig pris og er værd at overveje. Shuttlebussen kører i øvrigt også til Faro shopping centrum (Forum Algarve).

  Vi har set dobbeltværelser til 2 personer på dette Faro solferie-resort inklusiv morgenmad i efterårsferien uge 42 fra 420 euro. Bemærk at børn kan bo på hotellet til lave priser (af og til gratis afhængig af alder). Der findes dog ikke deciderede familieværelser. 

  Se aktuelle priser og mulighed for booking af Hotel Ria Plaza ved Faro.


Rejser til Algarve med fly fra København
Hoteller i Faro er tit særdeles billige fra oktober måned og frem.

Man behøver således blot at finde en billig flybillet til Faro for at kunne slå charterselskabernes priser.

Fra København flyver Norwegian og fra Billund flyver Ryanair til Faro. Bemærk at billeje ofte ikke er billigst gennem flyselskabernes booking-sider.

Se også: Find billig flybillet til Portugal.

Turist i Faro
Faro er en hyggelig by med en stor marina og gode shopping-muligheder.

Vejret kan kun betegnes som solrigt – i gennemsnit er der omkring 8 timers daglig sol i oktober i Faro og ofte op til 23-25 grader midt på dagen.

Der er kort afstand til mange af Algarves seværdigheder og underholdningsområder. Se også: Algarve for børn.

Herunder billeder fra Faro:Kommentarer

Endnu ingen kommentarer