Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Danmark-Cypern og Island-Portugal kampe i EM gruppe H

Den 12. oktober spiller både Danmark og Portugal i EM kvalifikationsgruppe H årets sidste kamp i kvalifikationen til EM 2012.

Danmark - Cypern
Efter Danmarks 1-3 nederlag til Portugal den 8. oktober, er en sejr på hjemmebane over Cypern et krav. Portugal spillede blot 4-4 mod Cypern, så cyprioterne bør bestemt ikke undervurderes.

Der forventes en række ændringer i Danmarks startopstilling mod Cypern. Dels er målmand Thomas Sørensen skadet, og erstattes af Anders Lindegaard.

Herudover forventer en række medier følgende ændringer i Danmarks holdopstilling:

  • Michael Silberbauer erstattes af Leon Jessen som venstre back.
  • Daniel Jensen og William Kvist erstattes af Kasper Lorentzen og Niclas Pedersen på midtbanen. (Sidstnævnte flyttet fra sin plads som angriber)
  • Mads Junker og Christian Eriksen forventes at starte i angrebet.

Inden kampstart hyldes Jon Dahl Tomasson for sine 112 kampe for Danmark.

Der er blot solgt ca. 15.000 billetter til kampen Danmark-Cypern.
Danmarks kamp mod Cypern starter kl. 20.15.

Island - Portugal
Selvom Portugal den 8. oktober fik en tiltrængt sejr over Danmark, er der fortsat ikke råd til at sætte flere point overstyr mod de lavere rangerende hold i EM kvalifikationsgruppe H.

Island har indtil videre opnået to smalle nederlag til Danmark og Norge, og mod Portugal forventes Island at stille op med et svækket hold, idet de islandske fodboldforbund har opprioriteret U21-landsholdet, der pt. har gode chancer for at kvalificere sig til U21 EM i Danmark i 2011. Således er ikke mindre end 7 islandske A-landsholdsspillere rykket ned på U21-holdet.

Denne beslutning har naturligvis skabt utilfredshed i fodboldverdenen, idet Portugal jo dermed burde have endnu bedre chance for at slå Island, hvilket påvirker gruppens øvrige holds chance for at kvalificere sig.

Islands landstræner Ólafur Jóhannesson er ligeledes utilfreds med beslutningen, og har meddelt at han overvejer at trække sig fra posten som følge af beslutningen.

Hos Portugal er man usikker på om Tiago bliver klar i startopstillingen.

Portugals kamp mod Island starter kl. 21.45. (dansk tid)

Se også:Kommentarer

Endnu ingen kommentarer