Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Vind rejse til Portugal med Portugisisk Vinkælder

Netop nu holder Portugisisk Vinkælder udsalg fra mandag den 1. november – lørdag den 6. november 2010.

I den anledning udlodder Portugisisk Vinkælder en fire dages rejse for 2 personer til Portugal.

Alle der køber 12 flasker Monte Velho 2009 i udsalgs-perioden via Portugisisk Vinkælders hjemmeside deltager automatisk i lodtrækningen om en rejse til Portugal.

Hvis man vælger at handle direkte i Portugisisk Vinkælders fysiske butik i Allégade i Odense, deltager man naturligvis også i lodtrækningen.

Vinderchancen er således ret stor.

Vind rejse til Portugal med besøg på vingården Herdade do Esporão
De heldige vindere af rejsen til Portugal kan bl.a. glæde sig til at skulle besøge den portugisiske vingård Herdade do Esporão, hvor der bydes på rundvisning, smagning og frokost.

Herdade do Esporão ligger i Alentejo i det centrale Portugal tæt på Reguengos de Monsaraz. Vingården er særligt kendt for vinene Esporão og Monte Velho.

Vinhuset Herdade do Esporão har desuden konstant fokus på at forny sig. Et af de seneste tiltag er et udvidet område målrettet besøgende, der omfatter smagerum, vinbar og en portugisisk restaurant med lokale egnsretter fra Alentejo.

Vinderne af vinrejsen til Portugal skal desuden på sightseeing i Évora og Lissabon.
Rejsen har en værdi af ca. 10.000 kr.

De 12 flasker Monte Velho 2009 rødvin koster 500 kr. i udsalgsperioden.
Normalprisen for Monte Velho vin hos Portugisisk Vinkælder er 55 kr. per stk.

Køb Monte Velho vin online hos Portugisisk Vinkælder og deltag i lodtrækningen om vinrejsen til Portugal

Monte Velho Vin

Vinen Monte Velho fra Herdade do Esporão
De seneste 10 år har Monte Velho vinen været blandt de mest solgte vine i Portugal. Det skyldes at der er et godt match mellem pris og kvalitet. Vinen karakteriseres af Portugisisk Vinkælder som en frisk, charmerende og ligetil vin med god moden frugt i såvel næse som smag. Desuden er syren i Monte Velho meget mild.

Monte Velho har ligeledes opnået en række anerkendelser. Monte Velho blev i december 2009 kåret til ”Best buy” i Wine Enthusiast med 85 point. Også i danske vinmedier har vinen fået god omtale blandt andet i Vinavisen, der gav Monte Velho 5 stjerner og skrev:

"Til prisen er dette en virkelig god hverdags-rødvin med fyldig frugt, let krydderi og en ganske charmerende sødme. Lang eftersmag. Alle pengene værd".

Relateret artikel
Portvinsfestival på Børsen i København 1. novemberKommentarer

Endnu ingen kommentarer