Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Kendt Sportsbar i Lissabon til salg – den Irske pub Hennessy’s ved Cais de Sodre skal skifte ejer

Den Irske pub Hennesys i Lissabon er til salg.

Hennessys ligger ved Cais de Sodre stationen tæt på Tejo floden og er én af de kendteste beværtninger i Lissabon-området for turister.

Den traditionelle pub, der er én af Carlsbergs større kunder i Lissabon, blev grundlagt i 1996 af en gruppe af lokale forretningsfolk.

Senere overtog en dansk-kineser driften af Hennessy’s.  

Hennessy’s Pub i Lissabon
Den traditionsrige irske pub i Lissabon har en indretning som et gammelt skrædderi med utallige skuffer, hylder, diverse symaskiner og alskens nic-nac, der hører sig skrædderfaget til.

Udover at skænke fadøl og den for Irerne populære Guinness øl, er der også en typisk pub-menu. Maden produceres i det lille tilstødende køkken.

Hennessy’s bar i Lissabon bærer præg af at kunne trænge til en renovering. Det har den i øvrigt gjort i årevis.

God ‘pub-grub’ og halvdyre fadbamser
Selv om man måske ikke ville forvente det på et sted som Hennessy’s, er den simple men velsmagende pub-mad faktisk udmærket til prisen.

Priserne på fadbamserne på Hennessys er til gengæld ganske høje efter Lissabon standard (op til 4-5 euro). Men på grund af den ret unikke og ofte internationale stemning (se video) formår Hennessy’s Pub i Lissabon alligevel at tiltrække mange gæster – og efterhånden også en del portugisere med smag for engelsk/irsk natteliv.

Der er levende musik stort set hver aften på den irske pub, som i øvrigt ofte har haft ansat unge danskere og svenskere som bartendere i kortere perioder i forbindelse med ophold i Lissabon sammen med kærester eller lignende.

Prisen for at overtage den kendte Lissabon pub er sat til 600.000 euro. Bemærk at pubben holder til i lejede lokaler. Se mere på BusinessesForSale.com .

Herunder en gruppe engelske Everton-fans på besøg i Lissabon baren Hennessys i 2009:Kommentarer

Endnu ingen kommentarer