Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Estoril Kongrescenter vært for World Yacht Racing Forum 2010 samt yacht producent-konferencer

Estoril kongrescenter er 14-15 december 2010 vært for World Yacht Racing Forum.

Det store arrangement, der forventes at trække mere end 500 deltagere til Estoril, er yacht racing branchens største årlige fælles event.

World Yacht Racing Forum i Estoril er i høj grad et networking event for både deltagere, sponsorer, yacht-producenter og arrangører. Det er tredje gang eventet afholdes.

Her mødes folk fra America's Cup, Volvo Ocean Race, Multi-One Design Circuit, World Match Racing Tour, Barcelona World Race, Vendée Globe, RC44 Circuit, Extreme Sailing Series med flere.

Fælles for dem er at sejler-hobbyen har udviklet sig til forretnings-foretagener i millionklassen (euro), da det kræver en mere end almindelig velpolstret bankkonto at deltage i sejlsportens dyreste klasser.

Estoril konferencer for yachting branchen
Deuden vil der i Estoril blive afholdt sideløbende konferencer for designere og producenter inden for følgende områder:

  • Yacht Racing Design and Technology Symposium
  • International Superyacht Coatings Conference

Estoril Congress Center
Det store kongresscenter I Estoril ligger bag casino’et, 300 meter fra vandet og meget tæt på et stort antal luksushoteller.

Fra Estoril er der kun et par kilometer til den største by på denne del af Lissabonkysten Cascais og knap 30 kilometer østpå til hovedstaden Lissabon.

Se også: Volvo Ocean Race kommer til Lissabon .

Estoril er et populært område at afholde større events og konferencer i. Dels er Portugal stadig langt billigere end de øvrige vestlige lande og dels har Estoril Congress Center opbygget en ekspertise i at håndtere endog meget store events.

Sidst men ikke mindst er Portugal velsignet med et klima, som selv i månederne november, december, januar og februar som regel byder på mindst 5 daglige solskinstimer.

Herunder video fra World Yacht Racing Forum 2009, der blev afholdt i Monaco:Kommentarer

Endnu ingen kommentarer