Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Daniel Wass på kontrakt med Benfica i Portugal indtil år 2016

Danske Daniel Wass har skrevet kontrakt, skriver A Bola.

I weekenden var den danske spiller og hans gravide kæreste i Lissabon.

Fordboldavisen mødte parret i Lissabon lufthavn på vej hjem til København lørdag aften.

Der var ingen kommentarer fra den danske spiller og hans manager. A Bola mener dog at være sikker på at danskeren har indgået kontrakt med Benfica.

Benfica i 2009-2010
Den portugisiske storklub fra Lissabon vandt i 2009-2010 sæsonen det portugisiske mesterskab.

Det var 32. gang at Benfica sluttede på førstepladsen.

F.C. Porto, som i de senere år har gjort det bedre end Benfica i specielt internationale turneringer, har kun vundet det portugisiske mesterskab 27 gange. F.C. Porto vandt til gengæld Champions League så sent som i 2004. Hos Benfica skal man helt tilbage til 1962, for at finde en Champions League guldmedalje.

Desværre lykkedes det ikke for Benfica at gå videre fra gruppespillet i Champions League 2010.

Benfica 2011
I den aktuelle 2010-2011 fodboldsæson i Portugal ligger Benfica på en andenplads i Liga Zon Sagres (se aktuel stilling) med 33 point for 15 kampe. F.C. Porto fører med 41 point, mens Sporting er nummer 3 med 28 point.

Benfica er berømt for at have én af de største fanklubber i verden. Med Daniel Wass som en del af truppen kan Lissabon-klubben med de stolte traditioner sandsynligvis imødese mere interesse fra danske fans.

Én af Benficas tidligere stjernespillere, danskeren Michael Manniche er allerede blevet kontaktet af portugisisk presse for en kommentar til Benficas nye dansker. Se mere på DN Noticias.Kommentarer

Endnu ingen kommentarer