Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


The Good Life anmeldelser – webcast med instruktør Eva Mulvad i biografen 2 februar 2011

Dokumentarfilmen The Good Life vises fra den 2. februar i et meget stort antal danske biografer.

Den relativt lange dokumentar på 1:25 time er optaget på Lissabonkysten i Portugal og instrueret af prisbelønnede Eva Mulvad.

Se interview med Eva Mulvad på TV2-Lorry fra 25. januar 2011.

The Good Life anmeldelser
Herunder et uddrag af anmeldelser af dokumentarfilmen The Good Life (Det Gode Liv - se video-trailer), som er optaget over en længere periode på 3 år i Cascais på Lissabonkysten i Portugal:

 • The Good Life anmeldelse på Danmarks Radio
  Anmelder Per Juul Carlsen er facsineret af filmens beskrivelse af kvindernes liv, som er så usædvanligt og åbenhjertig, at dokumentaren er interessant.
  Samidig er anmelderen krisisk over for at instruktøren Eva Mulvad ikke konfronterer hovedpersonen Anne Mette Beckmann (datteren) med det, som mange måske ville spørge om: Hvorfor hun dog ikke finder et arbejde. Carlsen hælder desuden til at der visses vel mange (pinlige) skænderi-scener melllem mor og datter, men generelt er DR’s anmelder positiv over for The Good Life.
  Bedømmelse: 4 ud af 6 stjerner – se anmeldelse.

 • The Good Life anmeldelse på Filmglad.dk
  Brugernes vurderinger af The Good Life på Filmglad hjemmesiden giver 4 ud af 6 stjerner

 • The Good Life på filmmagasinet Ekko.dk
  Under overskriften ‘Det Store Flad fra Tinderne’ giver Ekko en beskrivende anmeldelse af den usædvanlige dokumentar fra Portugal. Filmen beskrives i mange detaljer og tema’erne ansvar, skyld og tilgivelse fremhæves. The Good Life anmeldelse på Ekko.dk er skrivet af Jesper Bo Petersen – ingen stjerne-vurdering

 • The Good Life anmeldelse på Politiken
  Politikens velkendte anmelder Kim Skotte trækker filmen nostalgi og sorte ironi frem.  Kim Skotte føler med de to kvinder i, som bliver nådesløst udleveret af instruktøren. Politikens anmelder bemærker også datterens gode sans for humor; selv i den (specielt i danske øjne) svære situation hun og moderen befinder sig i.
  Bedømmelse: 4 ud af 6 stjerner (hjerter på Politiken) – se Kim Skottes anmeldelse

 • The Good Life anmeldelse på Information
  Information har fundet et billede af den lille familie Beckmann frem fra dengang, hvor rigdom og overflod var en del af deres naturlige liv. Anmeldelsen af The Good Life på Information er kort. og anmelder Lars Movn lægger vægt på at denne historie fra det virkelige liv ikke er en del af ‘reality-genren’, men handler om to mennesker og deres reelle problemer i en lille lejlighed i Cascais i Portugal. Lars Movn er således imponeret af at kvinderne tør udstille sig selv i dén grad, de gør – og slutter af med at bemærke at publikum uvægerligt kommer til at holde af dem - uanset alle deres fejl og mangel på realitetssans.
  Ingen bedømmelse – se anmeldelse af The Good Life på Infomation.

 • The Good Life anmeldelse på Jyllandsposten
  En families storhed og fald er Frederikke Lett’s udgangspunkt i bekrivelsen af The Good Life på Jyllandspostens kultursider. Anmelderen finder The Good Life dybt tragisk, komisk og alligevel forbløffende rørende.
  Bedømmelse: 4 ud af 6 stjerner – se anmeldelse i Jyllandsposten

Se mere om The Good Life og én af filmens hovedpersoner Anne Mette Beckmann i artikel på Portugalnyt.

Web-debat (webcast) med The Good Life instruktør Eva Mulvad
I alle biografer, hvor filmen vises (se link øverst i artikel) vil der være live webcast efter premieren den 2. feburar 2011.

Webcasten efter The Good Life premieren vil vise den efterfølgende diskussion omkring portræt-genren med portræt-erfarne kvinder i panelet.

Til stede vil være Jette Meier Carlsen, Birgitte Possing og naturligvis instruktør Eva Mulvad.

Ordstyrer er Mette Vibe Utzon (tidligere DR studievært). Webcasten Den vil vare små 20 minutter før der åbnes op for spørgsmål fra publikum i endnu små 20 minutter.Kommentarer

Endnu ingen kommentarer