Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Aston Martin Rapide reklame-video optaget i Lissabon på Restaurant Eleven

Det engelske prestige-bilmærke Aston Martin har optaget video i Lissabon.

Se også: Audi Q5 video optaget i LIssabon.

Aston Martin Rapide
Årsagen er den nye Aston Martin Rapide, som meget usædvanligt for en engelsk sportsvogn i den fornemste klasse har 4 døre.

James Bond’s nye familiebil er hovedperson i en række reklame-spots, hvoraf den første optaget i det nordlige Lissabon kan ses nedenfor.

Aston Martin Rapide, som kan fås fra små 246.000 euro i Portugal, har været undervejs længe og følger den sædvanlige elegante Aston Martin stil, hvor det kan være svært at se forskel på de enkelte modeller, med mindre man ser dem i profil og ved, hvad man skal kigge efter.

Letkørt superbil fra Aston Martin
Med 5,9 liter V12 motor, 510 hestekræfter og en tophastighed på den spændende side af 300 km/t er Aston Martin Rapide så politisk ukorrekt, som muligt.

Det er samtidig en letkørt køremaskine, som alle vil kunne håndtere omend med respekt.

De små to tons aluminium og højteknologi vil blive særdeles sjælden om ikke andet så på grund af prisen, der i Danmark (med danske afgifter) vil starte ved 3,6 millioner kroner .

Standardmonteret med B&O anlæg
Til gengæld får man uden at betale ekstra lidt dansk luksus med i pakken i form af et nydeligt integreret B&O anlæg.

Bilstereo er i øvrigt den eneste del af forretningen, som B&O formår at tjene penge på. I Aston Martin Rapide er motorlyden for de fleste købere dog stadig langt det vigtigste.

Blandt kendte Aston Martin kunder finder man blandt andet den danske fodboldspiller Nicklas Bendtner (topmodellen Aston Martin DBS).

Aston Martin Rapide til børnefamilien
Som en full-size limousine er Aston Martin Rapide i realiteten en middelmådig løsning.

Pladsen på bagsædet er god til børn, men ikke i klasse med ‘rigtige’ limousiner fra Audi, BMW og Mercedes.

Antallet af direkte konkurrenter er dog meget begrænset, faktisk næsten ikke eksisterende – og dog.

Den i 2009 introducerede Porsche Panamera (køres bl.a. af fodboldspiller Cristiano Ronaldo) lægger sig i samme spor og har i øvrigt allerede været en slagssucces for Porsche. Måske derfor kører Aston Martin alle reklame-kanonerne i stilling til fordel for, hvad der normalt ville betragtes som en niche-model.

Aston Martin produktion i Østrig
Det nye vidunder, der præsenteres i den nye video med underlægningsmusik som i en The Bourne Identity film, produceres i Østrig.

Aston Marin hovedkvarteret i Gaydon i England har masser af se til med sine succesfulde Aston Martin V8 og DB9 modeller. Aston Martin Rapide produceres derfor ‘ude af huset’ af Magna Steyr i Graz. 

Video optaget i og omkring Restaurant Eleven i Lissabon
Herunder video fra Lissabon startende i den berømte Restaurant Eleven i Parque Eduardo VII parken tæt på Maquês de Pombal rundkørslen.

Se mere om Restaurant Eleven.Kommentarer

Endnu ingen kommentarer