Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Golfrejser til Portugal på Golfmesse i Herning 25-27 februar – aktiviteter på Dansk Golfshow 2011

Dansk Golfshow 2011 er en del af feriemessen i Herning Hallerne, der afholdes 25-27 februar 2011.

Med små 90 udstillere er Dansk Golfshow 2011 i Herning blot en lille del af Ferie For Alle rejsemessen, men til gengæld er der fokus på gratis opleveler og konkurrencer på Herning Golfshow 2011.

Se også: Luksusgolf på Lissabonkysten.

Aktiviteter på Herning golfmesse 2011
I golfmesse-hallen er der blandt andet ‘Golf For Sjov’ aktiviteter med udslagsbaner, øverområde og junior hyggeområde for de yngre og nye uøvede golfspillere.

Man kan på Scanway Golf standen vinde et rejse-gavekort på 75000 kroner, såfremt man kan slå hole-in-one i simulatoren.

En del af Dansk Golfshow underholdningen varetages af David Edwards Trick Golf Show, som kombinerer sine evner som golfspiller og entertainer. Her kan man med rette tale om præcision til fingespidserne – se smagsprøve på David Edwards’ færdigheder herunder:

Herning feriemessens golf-afdeling holder til i Hal L – se oversigtsplan (åbner som pdf), hvor der blandt andet er opstillet driving ranges og en putting green.

Green2Green har besøg fra Portugal
Green2Green arrangerer blandt andet golfrejser til Portugal.

Golfbureauet med kontor i Aarhus har besøg med på Herning golfmesse fra Spanien, Tyskland, Skotland, Irland og Portugal.

På den store Green2Green stand i Hal L kan man fra Portugal blandt andet møde Pestana Hotels & Resorts, CS Hotels & Resorts og Marriott hotellet på den kendte golfbane Praia d ´El Rey Golf & Beach Resort nord for Lissabon.

Se mere på Dansk Golfshow 2011 hjemmesiden.Kommentarer

Endnu ingen kommentarer