Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Business Process Outsourcing virksomheden Reditus fra Portugal ansætter 460 i Evora

Reditus SGPS er én af Portugals største servicevirksomheder.

Reditus grundlagt for 45 år siden
Reditus blev grundlagt helt tilbage i år 1966 som en selvstændig virksomhed under banken Banco da Agricultura, og stod dengang for bankens databehandling og analyser.

Senere i 1975 blev banken nationaliseret i forbindelse med de meget omfattende nationaliseringer, der fandt sted lige efter Nellike-revolusionen i Portugal.

I 1980 blev Reditus igen privatiseret, og gennem det næste tiår voksede den unge virksomhed hurtigt blandt andet via køb af mindre virksomheder inden for IT-området.

I 2001 blev den store franske IT og elektronik-virksomhed (RFID microchips) Caléo købt, og året efter erhvervede Reditus et større service-center i London – Pedro Nunes centeret.

Aktiviteter inden for flere outsourcing-områder
Blandt Reditus stærke sider er de såkaldte multidiciplinære service centre, som kan håndtere en lang række opgaver for typisk større virksomheder, som gerne vil udlicitere hele afdelinger inden for IT, HR eller andet relativt rutine-orienteret arbejde, som nogen virksomheder ikke betragter som deres kerneområder.

Området kaldes også for Business Process Outsourcing (BPO) og kan også omhandle data-analyse, inscanning af dokumenter og anden generel databehandling.

Ofte er IT en meget afgørende faktor for rationaliseringer, og her er Reditus på hjemmebane og kan tilbyde konsulenttjenester.

En anden gren af Reditus-aktiviteterne er call-centre for både udgående og indgående kommunikation for virksomhedens store kunder.

Reditus er især stærke indenfor Business Process Outsourcing i telekommunikations-branchen og den finansielle branche.

Se mere på Reditus hjemmeside.

RFID teknologi
Én af grundene til at mange store portugisiske virksomheder vælger Reditus som Business Process Outsourcing leverandør er at der er fokus på nyudvikling af kompetencer.´

Blandt de nyere områder er RFID teknologi (Radio Frequency Identification) med små microchips i alt fra tøj og bøger til fødevareemballage hjælper med at styre lagre og optimere salg.

Se mere om RFID teknologi.

Mobility teknologi
En anden gren af den omfattende Reditus virksomheds områder er geo-referencing og telemetrics til brug for blandt andet transportbranchen, sikkerheds-firmaer med eksempelvis værditransporter og redningstjenester.

Reditus på Euronext Børsen i Lissabon
Den store service-virksomhed er igang med en kapitaludviddelse på i alt 35 millioner euro (nominelt 7 millioner euro).

Virksomheden er opdelt i 10 mindre business units, som kan ses på Reditus-hjemmesiden.

Se kursen på Reditus-aktien på Euronext Lisbon børsen. 

Nye afdelinger i Évora og Seia
Det næste store projekt er åbningen af et 460 medarbejder stort service center i Évora, hvorfra Reditus skal servicere forsikrings-virksomhederne insurers Fidelidade Mundial og Imperio Bonanca (ejet af Portugals bank største Caixa Geral de Depositos).

Senere i 2011 vil Reditus åbne et nyt service-center i byen Seia i Nordportugal, som med 300 medarbejdere skal være service-center for Portugals største virksomhed EDP.

Herunder video fra åbingen af et større Reditus service-center i Castelo Branco i 2009:Kommentarer

Endnu ingen kommentarer