Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Billeje Nice, billeje Alicante, billeje Malaga, billeje Faro i Portugal – book bil tidligt og spar penge

Sommermånederne juli og august er højsæson i Sydeuropa.

Hvis man planlægger sin ferie i april eller maj, kan der være mange penge at spare ved samtidig at sørge for at få arrangeret billeje i Nice, billeje i Alicante, billeje i Malaga eller måske en udlejningsbil i Faro Lufthavn i Portugal, som alligevel skal bestilles.

Forskellen i pris, hvis man venter til en uge før afrejse med at bestille lejebil i Nice (eksempelvis) kan være ganske betragtelig.

En billig ferie, hvor man mangler at booke udlejnignsbil, kan pludselig blive en del dyrere, end forventet.

Priser på Nice billeje i Frankrig
Priserne svinger kraftigt med sæsonen på Nice billeje i Frankrig.

Se aktuelle priser på billeje i Nice Lufthavn.

Som udgangspunkt er Nice i Frankrig ikke én af de dyreste destination at leje bil på, men hvis næsten alle udlejningsbiler er udlejet, stiger priserne i Nice Airport ligesom alle andre steder.

Sidst i april 2011 kunne man finde en 5 personers supermini (Ford Fiesta eller lignende) til en uges billeje i Nice sidst i juli måned til lige under 2000 kroner.

I samme lejeperiode (20-27 juli) kunnne man ved booking af lejebil sidst i april 2011 reservere en MPV billeje i Nice Airport fra ca. 3950 kroner (Opel Zafira, VW Sharan eller lignende).

En rigtig minibus (Mercedes Vito, VW Caravelle eller lignende) kunne sidst i april lejes i Nice Lufthavn til perioden 20-27 juli fra små 4950 kroner.

Se også billeje Nice priser, hvis man venter med at bestille til i maj eller juni (opdateres)

Flyruterne til Nice Lufthavn fra Danmark udgøres i sommeren 2011 af selskaberne Norwegian, Cimber og SAs (fra Københavns Lufthavn), der flyver direkte til Nice Lufthavn. Fra Aalborg og Karup flyver Norwegian tillige i sommerperioden 2011 direkte til Nice Lufthavn. Cimber flyver ligeledes direkte fra Billund til Nice Lufthavn i sommerperioden.

Pris-check 28 maj på juli billeje Nice Airport - periode 20-27 juli 2011 - (opdateret)
På en billeje Nice søgning den 28. maj fik vi følgende priser:

En mindre 4-5 personer bil (Ford Fiesta eller lignede) kunne bookes til perioden 20-27 juli 2011 fra 1998 kroner for en uges Nice billeje fra den lokale lufthavn.

Minibus leje i Nice Airport i perioden 20-27 juli kunne ved booking den 28. maj fås fra 6354 kroner (9 personers bus) i for en uges Nice Airport billeje.

Den lidt mindre MPV (VW Touran el. lignende) med plads til 5+2 personer kostede den 28. maj fra 4615 kroner for en uges Nice billeje i samme periode.

Prischeck Nice Airport billeje per 22. juni (lejeperiode 20-27 juli 2011) - opdateret
Det er sent i juni måned blevet mærkbart dyrere at leje store biler i Nice Airport.

 Absolut billigste udlejningsbil i Nice Lufthavn koster nu ca. 1900 kroner for en uge i juli.

En Ford Fiesta eller lignende kan stadig lejes fra omkring 2000 kroner for en uges billeje i Nice 20-27 juli 2011.

En minibus koster derimod hele 9052 kroner for den samme periode for billeje Nice Lufthavn. Det svarer til en stigning på næsten 50% i løbet af en måned - og en voldsom stigning på over 80% i forhold til, hvis man bookede minibus i NIce Airport i maj.

For en MPV i Nice (max 7 personer) slipper man dog ved booking sidst i juni med 6300 kroner for den samme periode.

Priser på Malaga billeje i Spanien
Malaga på den spanske sydkyst er lidt af en joker i billeje-sammenhæng i sommeren 2011.

Se aktuelle priser på billeje i Malaga Lufthavn 2011.

Spanske biludlejningsselskaber har annonceret mangel på udlejningsbiler i påsken 2011, men hvem ved om det ikke blot er en måde at få kunderne til at booke, ligesom danske rejseselskaber af og til annoncerer at ‘nu er alle rejser ved at være solgt’. Viser påske-kampagnen sig at være en succes, kan den sikkert ‘genbruges’ til sommer.

Sidst i april 2011 er billigste udlejningsbil i Malaga lufthavn til leje i perioden 20-27 juli 2011 dog allerede ved at være smådyr efter spanske forhold med godt 1460 kroner for en uges billeje (Peugeot 207, Ford Fiesta eller lignende).

En MPV i VW Touran-klassen kunne sidst i april fås for lidt over 3900 kroner for en uges Malaga billeje (lejeperide 20-27 juli) .

En Minibus i normalstørrelse med plads til op til 9 personer i Malaga Lufthavn kunne sidst i april bookes fra omkring 4450 kroner for en uge i Malaga.

Venter man med at bestille billeje i Malaga Lufthavn i maj eller juni, er der følgende forskelle:

Prischeck - Malaga priser på billeje per 31. maj (lejeperiode 20-27 juli 2011)
De mindre biler til udlejning i Malaga Lufthavn blev faktisk billigere per 31. maj.

En Ford Fiesta eller en Peugeot 207 (eller lignende) kan lejes i perioden 20-27 juli fra kun 1331 kroner - og dette tilbud var endda med 0(nul) i selvrisko på forsikringen.

En lidt større udlejningsbil i Malaga Lufthavn i Golf-klassen kstede per 31. maj 2011 fra 1504 kroner for en uges Malaga billeje (periode 20-27 juli 2011) - altså ikke meget mere end en mindre Ford Fiesta udlejningsbil gjorde ved booking af udlejningsbil i Malaga i maj april måned.

De større MPV biler var per 31. maj også blevet billigere. En MPV i VW Touran klassen kunne fås for 3105 kroner, mens en minibus til 9 perosner til leje i Malaga lufthavn var blevet mærkbart dyrere med priser fra 6600 kroner for en uges Spanien billeje.

Priser på Alicante billeje i Spanien
Alicante Lufthavn i Spanien er blandt de mest populære ferie-lufthavne i Spanien og ofte relativ billig at leje bil i.

I sommeren 2011 koster en lille udlejningsbil i Alicante Lufthavn bestilt sidst i april 2011 stadig kun fra godt 1300 kroner for en uges Alicante billeje (Ford Fiesta eller lignende).

De større biler er allerede i april ved at stige i pris. Har man brug for en MPV med plads til 5 voksne og et mindre barn eller 2 er der i april muliged for at booke denne biltype til leje 20-27 juli fra små 3500 kroner for en uges Multi-Purpose-Vehicle bil til rådighed i Alicante.

Den rigtige minibus med plads til op til 9 personer vil i perioden 20-27 juli med booking sidst i april 2011 koste fra godt 4200 kroner i ALicante Lufthavn.

Se aktuelle priser på sommer 2011 billeje i Alicante Lufthavn i Spanien.

Se, hvad det koster at leje bil i Alicante Lufthavn i 2011, hvis man venter med at bestille til i maj eller juni herunder (opdateres).

Alicante billeje - booking 31 maj med lejeperiode 20-27 juli 2011
I Alicante var prisudviklingen på Spanien billeje mere som forventet med booking sidst i maj.

En Ford Fiesta kostede fra 1363 kroner for en uges Spanien billeje (også i Alaicante var der tilbud på billeje uden selvrisko).

En MPV kostede per 31. maj fra 3915 kroner og en minibus var også i Alicante Luftavn steget kraftigt i pris til små 6600 for en uges Alicante billeje 20-27 juli. 

Priser på billeje i Faro Lufthavn i Algarve, Portugal
Portugal er kendt for sine meget lave priser på billeje uden for sæsonen.

Se de aktuelle priser på billeje i Faro Lufthavn i Algarve.

En lille bil til leje for mindre end 100 euro i en uge i november, december, januar, februar eller marts er ikke noget særsyn hverken i Faro eller Lissabon.

I højsæsonen stiger priserne dog væsentligt, og sommeren 2011 er ingen undtagelse.

Billigste bil i Ford Fiesta klassen til leje i Faro Lufthavn kostede sidst i april 2011 fra 1270 kroner (lejeperiode 20-27 juli). Det var stadig den billigste udlejningsbil i superminiklassen ud af de fire sammenlignede destiantioner Nice Lufthavn, Malaga Lufthavn, Alicante Lufthavn og Faro Lufthavn i denne artikel.

Som regel vedbliver Faro Lufthavn i Portugal at have de billigste udlejningsbiler uanset, hvornår man booker – specielt i forhold til mere ‘upmarket’ destinationer som Nice Airport i Frankrig.

I 2011 kan man sidst i april leje en MPV fra relativt dyre 4700 kroner i Faro Lufthavn med lejeperiode 20-27 juli. Det er ganske meget, men det lader til at der sidst i april ingen små MPV biler er at få, så denne er en større udgave i Ford Galaxy klassen (stadig kun til 7 personer). Der er sandsynlighed for at der senere vil være billigere alternativer i den lille MPV-klasse – også til juli billeje i Faro Lufthavn.

En rigtig minibus er lidt billigere ved booking af billeje i Faro Lufthavn sidst i april med omkring 4600 kroner for en uges leje i juli.

Senere opdaterer vi med priser ved booking af bil i Faro til perioden 20-27 juli (en uge), når booking sker i maj eller juni (opdateres):

Billeje Faro - Portugal per 31. maj 2011 (billeje periode 20-27 juli)
Faro billeje kunne per 31. maj bookes ffra 1231 kroner per uge i en Ford Fiesta - stort set samme pris som ved booking af udlejningsbil i april.

En familie-MPV til 5+2 personer kunne sidst i maj bookes online fra 4654 kroner. Der var tale om en stor MPV med plads til 7 voksne, idet den mindre VW Touran model var midlertidigt 'udsolgt' i lejeperioden 20-27 juli.

Til gengæld var en minibus til 9 personer billigere at leje i Faro lufthavn sidst i maj (lejeperiode 20-27 juli) med priser fra 4566 kroner for en uges Portugal billeje.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Alle priser i denne sammenligning af billeje foretaget den 30. april 2011 (og følgende datoer i maj og juni - opdateres) er set på Cartrawler søgemaskinen for billeje. Billeje perioden var i alle tilfælde i højsæsonen i juli (20-27 juli 2011 valgt som eksempel)

Betingelserne kan variere, men ganske mange af bilerne set den 30. april havde en lav selvrisko på forsikringen eller en gratis ekstra fører som tilbud ved tidlig booking. Der er ikke taget højde for andet end pris og bilstørrelse under sammenligningen og priserne kan i sagens natur ændre sig.

Man kan med fordel checke billeje-betingelserne under ‘prisdetaljer’ ved booking af bil. Specielt skal man som kunde være opmærksom på følgende:

a) Selvrisko på billejen på bilens skade- og tyveriforsikring

- Man kan tilkøbe selvriskoforsikring online ved booking for ca. 42 kroner per dag. 
 - Vi plejer at anbefale kunder med billeje-selvrisko over 500-600 euro at tage en selvrisko-forsikring.
-  Alle udlejningsbiler på ovennævnte destiantioner på Cartrawler billeje-søgemaskinen er dog fuldt ud lovligt forsikrede uden ekstra forsikring.
-  Bemærk at de fleste selskabers standardforsikringer  dog ikke dækker følgende: Glasskader, dækskader, tab af nøgle, forkert påfyldning af brændstof og undervognsskader. Med en selvrsiko-forsikring bestilt online ved booking her på siden på Cartrawler-søgemaskinen er man dækket for disse hændelser med op til 3000 euro (dog skal man selv dække de første 900 danske kroner ved parkeringsskader).

b) Kørsel over landegrænser 
-  Ofte vil de billigste udlejningsbiler ikke have lov at køre eksempelvis fra Spanien til Frankrig, men det svinger meget fra selskab til selskab – se mere under ‘prisdetaljer’ på det enkelte billeje-tilbud.

c) Brændstofpolitik
- Spanske billeje-selskaber er kendt for stor opfindsomhed på brændstof-fronten.
- Man kan ske at skulle af levere med tom tank, fuld tank, kvart tank, halv tank – det hele går ud på at kunden ikke får noget tilbage af den (ekstra) regning på en tankfuld brændstof, som mange selskaber udsteder ved afhentning af bilen . Er man opmærksom på de spanske billeje-selskabers ‘kreativitet’ bliver man ikke snydt særligt meget.
- Se mere om en udlejningsbils brændstofbetingelser under ‘prisdetaljer’ på det give billeje-tilbud (specielt i Spanien, skal man kende betingelserne).

d) Kilometer-betaling 
- Kilometer-betaling forekommer yderst sjældent i Sydeuropa, men er normalt i eksempelvis Norge, Danmark, nogen biler i Tyskland og nogen biler i Belgien/Holland.
- Check for en sikkerheds skyld under ‘prisdetaljer’ – der skal stå ‘ubegrænset’ eller Illimited/unlimited på engelsk.Kommentarer

Endnu ingen kommentarer