Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


La Liga topscorerliste - Ronaldo målrekord og topscorer i La Liga

Ronaldo har i denne sæson slået adskillige målrekorder, og efter lang tids direkte duel om topscorer-pladsen med Barcelonas Lionel Messi i den spanske liga, topper Ronaldo nu topscorerlisten overlegent.

Inden dagens kamp mod Villarreal havde portugisiske Cristiano Ronaldo allerede scoret 49 mål i alle turneringer, og dermed for længst slået Ferenc Puskás' tidligere målrekord på 47 mål fra sæson 1959-1960.

Målrekord i La Liga - Primera Division i Spanien
Ronaldo var med foreløbige 36 mål i La Liga imidlertid endnu 2 mål fra at tangere rekorden for flest scorede mål i én sæson i La Liga i Spanien. Rekorden på flest liga-mål i en sæson i La Liga deltes indtil i aften mellem Athletic Bilbaos Telmo Zarra (1950-1951) og Real Madrids Hugo Sánchez (1989-1990) på 38 mål.

Det lykkes imidlertid for Ronaldo at score 2 gange mod Villarreal i aften, og dermed deler Ronaldo nu scoringsrekorden i La Liga på 38 mål med Telmo Zarra og Hugo Sánchez. Der er dog fortsat en ret god chance for at Ronaldo slår rekorden, idet sidste runde i La Liga fortsat mangler i denne sæson, og dermed har Ronaldo fortsat en reel chance slå målrekorden i La Liga.

Topscorerliste La Liga Primera Division 2011 - antal mål efter 38 runder
38 Cristiano Ronaldo, Real Madrid
31 Lionel Messi, Barcelona
18 David Villa, Barcelona
18 Alvaro Negredo, Sevilla
18 Giuseppe Rossi, Villarreal

Se den fulde topscorerliste i Li Liga her: Top Goal Scorers La Liga

Se Ronaldos fantastiske mål nr. 38 i den spanske Primera Division sæson 2011Kommentarer

Endnu ingen kommentarer