Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Americas Cup Cascais – international regatta, koncerter og underholdning

Americas Cup serien besøger i perioden 6-14 august Cascais.

I åbnings-racet den 6-7. august blev Emirates teamet fra New Zealand kåret som vinder efter indledende sejladser med relativ moderat vind.

Cascais hurtigste mandskab
Senere blev Emirates Team New Zealand ligeledes vinder af Cascias AC 500 Speed Trail, hvor det gælder om at opnå den højeste hastighed relativt tæt på land.

Kiwi’erne vandt over Team Korea med China Team på tredjepladsen. Emirates båden nåede en hastighed på 42,35 kiilometer i timen over de 500 meter.

Mand over bord
Under én af de indledende sejladser var der lidt ekstra dramatik, da én af Emirates mandskab en tur i baljen. Den 100 kilo tunge Winston Macfarlane blev skyllet overbord under en vending – og måtte samles op af støtte fartøjer.

Regatta fra 10. august – koncerter og underholdning
De 9 internationale teams vil fra den 10. august kæmpe om Cascais AC World Series titlen.

Man kan følge kampen mellem de store katamaran-både på storskærm på Cascais havnefront foran Hotel Baia.

Der er desuden underholdning både eftermiddag og aften – se liste over koncerter i Cascais i forbindelse med Americas Cup Series.

Americas Cup eventet ttrækker mange turister til Lissabonkysten. Går man en tur på Cascais Marina, er der sent på eftermiddagen mulighed for at se, hvordan de kæmpemæssige katamaran-både tages op - vendes med kølen opaf - og rulles ind i til lejligheden opstillede store telte fra hvert af de 9 Teams.

Herunder video fra de indleden konkurrencer i Cascais afdelingen af Americas Cup Series:Kommentarer

Endnu ingen kommentarer