Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Benfica i afgørende Champions League 2011-2012 kamp hjemme i Lissabon mod Twente

Benfica fik 2-2 på udebane i første kamp i knockout runden i kvalifikationen til Champions League turneringen 2011-2012.

Returkampen mod hollandske Twente spilles i Lissabon den 24. august kl. 19.45 lokal tid.

Vinder af Benfica-Twente kampen går videre til Champions League gruppespillet 2011-2012 og dermed som minimum yderligere 6 CL kampe. Samtidig tilfalder der Champions League gruppespils-deltagere betydelige indtægter fra TV-rettigheder.

Champions League statistik for Benfica
Portugals gennem tiderne bedst kendte fodboldklub Benfica har i de seneste 10 år stået i skyggen af FC Porto, der med José Mourinho som træner i 2004 formåede at vinde Champions League.

I 2010 vandt FC Porto desuden Europa League turneringen, hvor Benfica i semifinalen måtte se sig slået af et andet portugisisk hold; Braga fra Nordportugal.

I de seneste år er det ikke rigtigt lykkedes at leve op til succes’en fra 1960’erne, hvor Benfica var blandt de dominerende hold i Europa.

Semifinale-pladsen i Europa League 2010-2011 er blandt de bedste resultater.

Det allerbedste resultat i nyere tid kom i 2005-2006 Champions League turneringen, hvor Benfica nåede kvartfinalerne efter at have besejret selveste Manchester United i gruppespillet. I det efterfølgende år slog Benfica FC København med 3-1 (0-0) i gruppespillet i Champions League, men måtte forlade gruppespillet efter en tredje-plads i gruppen.

Også i 2007-2008 Champions League turneringen mødte Benfica FC København, denne gang i knockout-runden – og igen løb Benfica af med sejren 2-1(1-0) før Benfica igen blev slået ud i gruppespillet.

I 2008-2009 Champions League turneringen var Benfica ikke med, da klubbens placering i den hjemlige turnering og en del forvirring omkring mulig matchfixing gjorde at pladsen gik til Vitoria Guimarâes.

I 2009-2010 blev Benfica heller ikke kvalificeret til Champions League turneringen.

Benfica favoritter ifølge odds
Benfica træner Jorge Jesus fastholder at Benfica ikke er favoritter mod Twente.

“Holdet har en fordel af at have scoret 2 udebanemål, det er alt” udtalte Jesus den 23. august dagen før Benfica-Twente kampen.

Odds giver dog Benfica en lille hjemmebanefordel. Sejr til Benfica over Twente giver omkring 1,5 gange igen, uafgjort har odds 3 og en sejr til Twente I Champions league kvalifikationen til gruppespillet giver pengene mellem 4 og 5 gange igen.

Se mere om odds på Benfica-Twente kampen på eksempelvis Oddschecker.Kommentarer

Endnu ingen kommentarer