Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Portugisisk krise med muligheder - mød den handelsansvarlige fra ambassaden i Lissabon

Handelsansvarlig på den danske ambassade i Lissabon, Anders Cardoso Hyttel, tager på ny på Danmarksturné, hvor der sættes fokus på forretningsmuligheder i Portugal under krisen.

Anders Hyttel kan træffes i Danmark i uge 36 - fra 5. - 9. september 2011, hvor der også er mulighed for individuelle virksomhedsmøder.

Portugisisk krise med muligheder
Portugal oplever i denne tid sammen med andre lande i Europa en alvorlig økonomisk krise. Da der ikke blot er tale om en lavkonkjunktur, betyder krise også behov for forandring - og forandring giver muligheder.

Virksomhederne skal rationalisere og forbedre deres internationale konkurrenceevne og med pres på betalingsbalancen og beskæftigelsen står energieffektivitet højt på dagsordenen.

Blandt de aktuelle markedsmuligheder i Portugal og portugisisk-talende lande, fremhæver den danske ambassade derfor følgende områder:

  • Løsninger med henblik på omkostningsreduktion, herunder energieffektivisering.
  • Produkter og serviceydelser i nye segmenter på grund af skift i efterspørgselsmønstre.
  • Outsourcing af tekstilvarer, fodtøj, IT-udvikling og international arbejdskraft.
  • Investeringer i statsejede selskaber i forbindelse med privatiseringer.
  • Forretningsmæssige partnerskaber for at udnytte potentiale og komparative fordele på nye eksportmarkeder i Sydamerika og portugisisk-talende Afrika.

Den 7. september træffes Anders Hyttel hos Fyensk Erhverv i Odense kl. 11:00 - 12:00. 

Den 8. september træffes Anders Hyttel på HI-messen i Herning - www.hi11.dk og holder desuden et indlæg i Århus hos Eksportrådet i Region Midtjylland

For et uforpligtende møde om mulighederne i Portugal kontakt venligst Anders Hyttel pr. email: andhyt@um.dk eller tlf.: +351 213512968.Kommentarer

Endnu ingen kommentarer