Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Cypern–Portugal 2. september 2011 i EM kval gruppe H

Portugal har 3 kampe tilbage i EM kvalifikationen:

  • 2. september Cypern-Portugal
  • 7. oktober Portugal-Island
  • 11. oktober Danmark-Portugal

Danmark, Norge og Portugal har alle 10 point i gruppe H inden efterårets afsluttende EM kval kampe.

Kampen den 2. september 2011 i EM 2012 kvalifikationen mod Cypern skal derfor vindes, hvis Portugal realistisk set skal kunne afgøre sin deltagelse i EM slutrunden i Polen og Ukraine i sommeren 2012.

Se stilling i EM kval gruppe H.

Gentagelse af Cypern kamp udelukket
Den 3. september 2010 fik det portugisiske landshold sig en overraskelse med 4-4 resultatet mod netop Cypern i Guimarães i Nordportugal.

Siden er en ny træner kommet til i form af tidligere Sporting Lissabon manager Paulo Bento, som indtil vidre har gjort det godt med 3 vundne kampe ud af 3 mulige samt 7 mål i de sidste 3 kvalifikationskampe.

Cypern-traumet sidder endnu i spillerne. Cristiano Ronaldo har for nyligt kommenteret til portugisisk TV på den forestående Cypern-Portugal kamp.

Ricardo Carvalho udvandret
Inden Cypern-Portugal kampen er der allerede dramatik i luften.

Den erfarne nuværende Real Madrid og tidligere Chelsea forsvarsspiller Ricardo Carvalho er ifølge portugisiske medier udvandret fra træning og tager ikke med til Cypern selv om han er en del af den 23-mand store trup.

Carvalho blev set forlade træningsbanen i holdkammerat Fabio Coentrao's bil, og det regnes for usandsynligt at han vil spille flere landskampe udover de 71, det allerede er blevet til.Kommentarer

Endnu ingen kommentarer