Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Cristiano Ronaldo skal giftes

Fodboldspilleren Cristiano Ronaldo har friet til Irina Shayk.

Ifølge spansk og portugisisk presse skal parret giftes den 12. juli 2012 på den lille ferieø Porto Santo ud for Cristinao Ronaldo’s fødeø Madeira.

Den 25-årige russiske model gifter sig med 26-årige Ronaldo efter Euro 2012 europamesterskabet i fodbold, der afholdes i juni i Polen og Ukraine. Portugal og dermed Cristiano Ronaldo står til at kvalificere sig til EM slutrunden.

Irina Shayk og familien Ronaldo
Cristiano er åbenlyst meget forelsket i den russiske skønhed, der blandt sine model-jobs ofte arbejder som undertøjsmodel.

Resten af familien Ronaldo er ifølge portugisisk presse mindre imponeret af Ronaldo’s forlovede.

Specielt mor Dolores har svært ved at kommunikere med Iryna. Sporg-problemer og Ronaldo-klanens traditionelle sammenhold om at beskytte Cristiano har givet anledning til mange rygter i portugisisk presse.Kommentarer

 

christina siger:

Er det rigtigt at de skal giftes imorgen, den 12 Juli, eller er det bare endnu et rygte?

11 July 2012 6:53 PM
 

Sean Dahl siger:

Cristiano's og Irina's bryllup var ganske rigtigt 'annonceret' til den 12. juli 2012 - sagde rygtet i hvert fald.

Der er imidlertid intet, som tyder på at der skal være bryllup i morgen - parret er i Thailand på ferie - nærmere bestemt i Phuket. Se artikel (portugisisk) på Correia da Manhã. Tidligere på måneden var Irina og Cristiano (inklusiv Ronaldo Junior) i St. Tropez i Frankrig - se Daily Mail artikel.

11 July 2012 9:57 PM