Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Turister i Portugal bidrager med en stigende andel af Portugals BNP

Turister i Portugal brugte 13.2% flere penge mellem maj og august 2011 i forhold til samme periode sidste år, skriver det portugisiske nyhedsbureau Lusa.

Der skønnes at være indløbet 872 millioner euro i indtjening fra turister i Portugal. Med eftervirkningerne af den seneste økonomiske krise og strammere nationaløkonomi giver nyheden anledning til glæde i den portugisiske turistbranche.

Turisme tal fra VISA og Mastercard-kreditkort
Nyhedsbureauet Lusa har ikke fået deres tal fra statens økonomer og statistikere. Det ville næsten være umuligt så kort tid efter den eksakte analyse periodes ophør at talene ikke ville kunne være behandlede og verificerede til vanlig standard.

Men Lusa har modtaget, hvad måske er mere pålideligt. De friske data omkring kreditkort-transaktioner stammer fra Visa. Det globale kreditkortfirma har meget nemt kunne bruge egne tal til markedanalysen. Visa og Mastercard er de største spillere på markedet i Europa for internationale korttransaktioner og derfor unikt placerede til at kunne analysere individuelt forbrug på tværs af grænser.

Ifølge tallene er forbruget for udenlandske turister i Portugal steget fra 770 millioner til 872 millioner i år.

Franske turister i Portugal bruger flere penge
Den største andel af stigningen kommer fra Franske turister i Portugal.

Tidligere Portugisiske territorier melder sig også. Forbruget fra Angolanske besøgende er steget skarpt med 53.5%, og forbruget hos turister I Portugal fra Brasilien er steget med 34.8% I forhold til samme periode i 2010.

Se også: Populære udflugtsmål for turister i PortugalKommentarer

Endnu ingen kommentarer