Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Madeira valg emne for artikel på The New York Times

Den ansete amerikanske avis The New York Times bragte den 3. oktober 2011 en længere artikel om Madeira og de problemer, der er opstået for den siddende guvernør gennem 33 år Alberto João Jardim.

Heri lægger en ejer af én af Madeiras største virksomheder, The Blandy Group, ikke fingrene imellem i kritikken af ‘ø-konge’-styret på Madeira.

Mere skjult gæld på Madeira ifølge erhvervsleder
Formanden for Blandy Groups bestyrelse Michael Blandy udtalte blandt andet til The New York Times følgende: “Madeira has become a major embarrassment for Portugal, and I believe that more undisclosed debt will come out”.

Desuden kom Michael Blandy, der er en anerkendt erhvervsleder på Madeira, med følgende skarpe beskyldninger mod styret: “The politicians pass laws in our Parliament in the morning, and then do business among themselves in the afternoon.” 

Se også: Madeira nedgraderet af Moodys som følge af budgetrod.

Shipping og hoteller på Madeira
The Blandy Group er en 200 år gamel familie-ejet virksomhed på Madeira. Den vidt forgrenede organisation beskæftiger sig med hotel-drift (Madeira, Algarve og Brasilien), rejse-, medie- og shipping-virksomhed.

Den kendte Madeira-virksomhed har også interesser inden for vinproduktion på Madeira og har været med til at oprette Madeira Story-Center i Funchal.

Af gruppens 6 hoteller på Madeira er det børnevenlige 5-stjernede Hotel Cliff Bay i Funchal måske det mest kendte for dem, som rejser til Madeira. Hotel Cliff Bay er i øvrigt for 3. år i træk premieret med én Michelin-stjerne for restauranten Il Gallo d’Oro.

Se den kritiske artikel om styret på ferieøen Madeira på The New York Times.

Relateret artikel: De bedste hoteller på Madeira og resten af Portugal.Kommentarer

Endnu ingen kommentarer