Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Azorerne investerer i helårsturisme - lavere flypriser til Azorerne

Den lokale regering på Azorerne vil lancere en kampagne på knap €7 millioner i 11 lande for at tiltrække flere turister uden for højsæsonen.

Azorerne, den charmerende øgruppe i Atlanterhavet, er gennem en årrække blevet en populær feriedestination med sit maritime og subtropiske klima og et helt unikt landskab delvist formet af vulkansk aktivitet fra fortiden.

På Azorerne, såvel som andre steder, er priser betinget af udbud og efterspørgsel. oktober og november er typisk billige måneder at tilbringe på Azorerne.

Lavere flypriser til Azorerne fra Lissabon
Blandt tiltagene i kampagnen fra Azorerne vil den lokale regering skarpt reducere de afgifter der normalt er forbundet med at flyve fra fastlandet af Portugal til Azorerne. Det bliver således billigere at rejse med fly til Azorerne.

“I tre uger vil vi sikre at rejsende har mulighed for flyve fra fastlandet til Azorerne for €89” siger lokal regeringens øknonomichef Vasco Cordeiro.

Med sådan et udsagn skal turister nok være lidt vakse ved havelågen, da der sjældent bliver solgt biletter til at sidde på vingerne når alle flysæderne er solgt.

Flypriser fra København til Azorerne
For mange danskere ville det i de fleste tilfælde nok give mening at flyve direkte fra Kastrup til Ponta Delgada med flyselskabet SATA fra omkring 2800 kr. eller med TAP, men det er værd at undersøge om en mellemlanding i Portugal giver en fornuftig besparelse de næste par uger.

Søg bredt online på rejser til Azorerne
Der er i hvert fald tilrådeligt at klikke indirekte forbindelser med i dine søgekriterier når du sammenligner flybilletter online.

For internationale rejsende er Lissabon et naturligt knudepunkt for mange forbindelser videre. Det vil sige en mellemlanding i hovedlandet Portugal efterfulgt af en forbindelse til lufthavnen Ponta Delgada på São Miguel øen. Portugisiske turister flyver naturligvis direkte.

Relaterede sider:Kommentarer

Endnu ingen kommentarer