Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Champions League 2011 status for Porto og Benfica før slutspillet - Villas-Boas presset

Den sidste spillerunde i gruppespillet i Champions League finder sted 6-7 december 2011.

Benfica i front i CL gruppe C
Benfica fører overraskende gruppe C i Champions League med samme point-tal (9), som Manchester United.

På papiret har Benfica den letteste kamp tilbage mod Otelul Galati på hjemmebane i Lissabon. Benfica er allerede videre til slutspillet uanset onsdagens resultat. I den første kamp mod Otelui i Rumænien vandt Benfica 0-1.

Porto skal slå Zenit i CL gruppe G
For den tidligere vinder af Champions League (2004) FC Porto, er der ingen vej uden om at slå Zenit Skt. Petersborg den 6. december, hvis klubben skal kvalificere sig til slutspillet i Champions League.

Den lidt usædvanlige placering på en 3. plads i gruppe G er opstået efter at Porto tabte på udebane til Zenit med 3-1 og havde store vanskeligheder med APOEL med et uafgjort 1-1 resultat hjemme og nederlag på 2-1 på Cypern.

Se også: Stillinger og resultater af kampe i Champions League gruppespillet 2011.

Jose Mourinho og Villas-Boas i Champions League
Når Chelsea med sin portugisiske træner André Villas-Boas møder Valencia på hjemmebane den 7. december er kravet en sejr eller eventuelt et uafgjort resultat.

Såfremt Chelsea taber til spanske Valencia, er Champions League for Chelsea et overstået kapitel.

Chelsea-ejer Roman Abramovich er kendt for sin manglende tålmodighed, når resultaterne udebliver, og deltagelse i slutspillet i Champions League er formodentligt et minimumskrav til den unge portugiser Villas-Boas, der overtog trænerjobbet i Chelsea i juni 2011.

For The Special One alias José Mourinho i Real Madrid går Champions League 2011/2012 foreløbig efter bogen med 15 point for 5 kampe. Real Madrid har i realiteten været kvalificeret til CL slutspillet de sidste par spillerunder.

Herunder Villas-Boas interview før den afgørende Valencia-kamp den 6. december.Kommentarer

Endnu ingen kommentarer