Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk






Mad i Lissabon – interview med ‘No Reservations’ kok Anthony Bourdain under Lisboa besøg

Under sit tredje besøg i Portugal gav den verdensberømte og særdeles afslappede kok Anthony Bourdain en beskrivelse af optagelserne til Lissabon-udgaven af ‘No Reservations’.

Se også: 'No Reservations' i Porto og på Azorerne.

Anthony Bourdain er kendt for at lægge vægt på at opleve et lands eller et områdes madkultur fra dets rødder. Han foretrækker at smage populære traditionelle retter lokalt istedet for på dyre restaurant.

Lissabon mad med Anthony Bourdain
I Lissabon stiftede Anthony Bourdain blandt andet bekendtskab med portugisiske ‘bifanas’.

Bifanas i den traditionelle udgave består af skinke-schnitzel (svinekød), et spejlet æg, stegte løg eller andet tilbehør. Bifanas serveres ofte som Bifana no Pão – dvs. som en skinkeschnitzel-burger, hvor brødet er af god hjemmelavet kvalitet.

Herunder pressemøde med Anthony Bourdain i forbindelse med besøget i Lissabon (kan også ses fra en bedre vinkel på avisen Publico):



Kommentarer

Endnu ingen kommentarer