Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Portugal overnatning gratis – køb for €30 i El Corte Ingles i Spanien og få gratis hotel i Algarve

Det vigtigste marked for de mange hoteller i Algarve er Storbritannien.

Næstvigtigst er de spanske turister. Algarve tiltrækker hvert år et meget stort antal gæster fra Spanien.

I hele Portugal stod de spanske turister i år 2011 for 3,8 millioner overnatninger svarende til en omsætning på omkring 14% af den samlede turistindtægter i Portugal dette år.

Spanske turister kører selv til Algarve
Langt de fleste spanske turister vælger at køre i egen bil til Algarve.

I 2011 steg antallet af spanske biler på de portugisiske veje i sommerperioden. Årsagen var blandt andet af mange spaniere valgte en lidt billigere ferie end normalt på grund af den økonomiske krise samt at uroen – også kaldet Det Arabiske Forår - i mange nordafrikanske lande satte en dæmper på lysten til at tage til eksempelvis Marokko eller Tunesien.

De spanske turister brugte imidlertid færre penge end sædvanligt, og da andre store grupper af turister gik tilbage, var turistsæsonen 2011 i Algarve ifølge Turismo de Portugal væsentlig ringere end normalt.

I 2012 er man på de portugisiske hoteller og i Turismo de Portugal lidt nervøse for om de nye vejafgifter i Algarve vil holde en del af de spanske turister væk. Samtidig ser krisen i Spanien ud til at fortsætte, og der er desuden blevet relativt roligt igen i de fleste lande i Nordafrika, der prismæssigt kan konkurrere med Portugal. 

Fremstød for Algarve i El Corte Inglés i Andalusien
For at holde gang i den vigtige turisme fra Spanien på Algarvekysten, har Turismo de Portugal indgået en aftale med en række hoteller på Algarvekysten og den kendte spanske varehuskæde El Corte Inglês.

Kampagnen løber i perioden 28. marts til 22. april 2012 i 5 udvalgte El Corte Inglês varehuse i den spanske provins Andalusien. Nærmere bestemt drejer det sig om El Corte Inglês i byerne Córdoba og Sevilla med varehuse i Nervión, Plaza del Duque de la Victoria, San Juan de Analfarache og Sevilla-Este.

Alle kunder, der køber for minimum 30 euro i El Corte Inglês, vil få en værdikupon, der kan indløses til en hotelovernatning i Algarve. Se mere på den dedikerede side Regaloalgarve.es.

Deltagende hoteller i Algarve
14 Algarve hoteller deltager i kampagnen i El Corte Inglês i Andalusien. Langt de fleste deltagende Algarve hoteller er med 4 eller 5 stjerner og ligger i byerne Lagos, Tavira, Albufeira, Vilamoura, Quarteira, Lagoa, og Almancil.

Den gratis nat på hotel skal afholdes senest 30. juni 2012.

Turismo de Portugal overvejer i følge avisen Publico at afprøve lignede kampagner i samarbejde med luftfartsselskabet TAP.

Bliver kampagnen i Andalusien en success vil Turismo de Portugal sandsynligvis udvide kampagnen til flere områder i Spanien. Der er desuden overvejselser om at prøve samme fremgangsmåde i efteråret for at forlænge sæsonen.

Følgende hoteller i Algarve deltager i fremstødet i Spanien:

 • Pedras da Rainha – Algarve Hotel i Tavira (3 stjerner)
 • Cascada Wellness & Life Style Resort – Lagos, Algarve (5 stjerner)
 • Porto Bay Falesia Hotel Algarve – Albufeira (4 stjerner)
 • Aqua Pedra dos Bicos Hotel Algarve – Albufeira (4 stjerner)
 • CS São Rafael Suite Hotel Algarve – Albufeira (5 stjerner)
 • CS São Rafael Atlantic Hotel Algarve – Albufeira (5 stjerner)
 • Blue & Green Vilalara Thalassa Hotel – Lagoa (5 stjerner)
 • Vale d’El Rei Hotel Resort – Lagoa (5 stjerner)
 • Four Seasons Fairways Hotel Algarve – Almancil (4 stjerner)
 • Dom Pedro Golf Resort – Quarteira (4 stjerner)
 • Dom Jose Beach Hotel – Quarteira (3 stjerner)
 • Monte da Quinta Resort Algarve – Almancil (5 stjerner)
 • The Lake Spa Resort – Vilamoura (5 stjerner)

Ved booking anvendes værdikuponen. Minimum betalt booking er 1 overnatning direkte på bookingfunktionen på hjemmesiden, hvorefter man kan anvende én værdikupon til en ekstra gratis overnatning i Algarve.

Herunder video-promotion for Algarve produceret af Turismo de Portugal:Kommentarer

Endnu ingen kommentarer