Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Sporting Lissabon rider på bølgen – 10-mands sejr før Europa League returkamp mod Bilbao

Lissabons hvid-grønne ‘løver’ rider på en bølge af succes.

Efter den 19. april at have vundet 2-1 hjemme over Athletic Bilbao i første runde af Europa League semifinalen, lykkedes det søndag d. 22. april for Sporting Lissabon at vinde over Nacional fra Madeira med 10 mand i den portugisiske liga.

Sejren på Madeira blev en realitet, da Sportings stjerneangriber; den hollandske landsholdsspiller Ricky van Wolfswinkel efter en sen indskiftning fik æren af at sætte et straffespark ind mod Nacional de Madeira til slutresultatet 2-3 til gæsterne.

Med sejren bevarer Sporting en komfortabel fjerdeplads i den portugisiske Zon Sagres liga.

Herunder Europa Lague semifinale - første runde mod Athletic Bilbao i Lissabon:

 

Sporting Europa League finale ved uafgjort mod Athletic Bilbao
Sporting har en realistisk chance for at nå Europa League finalen, der spilles i Bucarest i Rumænien den 9. maj 2012.

Opgaven er svær, men absolut ikke umulig. Da Athletic fik et enkelt mål i den første semifinale-kamp i Lissabon, vil det være farligt for Sporting at satse på 0-0 i kampen i Nordspanien den 26. april.

Sejr til Athletic Bilbao mest sandsynlig
Bookmakerne giver dog ikke Sporting de store chancer for en sejr i Bilbao. Såfremt Sporting vinder, betales pengene mellem 4 og 5 gange igen, mens en spansk sejr kun giver indsatsen omkring 1,5-1,7 gange igen. Se mere om odds på Athletico-Sporting kampen på Oddschecker.

Lykkes det Sporting at nå finalen, taler sandsynligheden for at Atlético Madrid bliver modstanderen, efter at Madrid-klubben vandt 4-2 hjemme oer Valencia i første semifinale-kamp.

Begge spanske klubber Atlético Madrid og Athletic Bilbao anses af bookmakerne for at have større chance for at hjemføre Europa League trofæ’et end Sporting Lissabon, som dog har bedre odds end Valencia.

Se også: Resultater i Europa League turneringen 2011-2012.

Yderligere hollandsk forstærkning i 2012-2013 sæsonen
19-årge Zakaria Labyad bliver efter alt at dømme den næste hollænder, der signer op med Sporting.

Labyad spiller for PSV i Holland, der længe har forsøgt at sælge den marokkanske ungdoms-landsholdsspiller. Labyad forventes at starte hos Sporting senere i 2012 forudsat at kontraktsforhandlingerne forløber, som de skal.

Herunder sammendrag af Naciaonal de madeira-Sporting Lissabon kampen.Kommentarer

Endnu ingen kommentarer