Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk






No Reservations Anthony Bourdain har besøgt Lissabon - bifanas, pregos og ginja

Den til tider meget direkte, grænsende til politisk ukorrekte kendis-kok Anthony Bourdain har været i Lissabon.

Anthony Bourdain havde allerede inden sit Lissabon-besøg relativ stor erfaring med portugisisk mad blandt andet fra besøg i Nordportugal, Azorerne og tidligere portugisiske kolonier i Afrika.

Se klip fra Anthony Bourdain’s tidligere besøg i Portugal.

Lissabon – bifanas, pregos, ginja og blæksprutte
Under sit Lissabon-besøg i april 2012 fik Anthony Bourdain blandt andet lejlighed til at smage:

  • pregos (stegt eller grillet tyndtskåret oksekød – ofte i en sandwich)
  • bifanas (svinekød, stegt eller grillet, som hovedret med ris, chips eller lignende) – også som sandwich
  • blæksprutte (populær Lissabon-ret i forskellige former)
  • ginja (portugisisk kirsebærlikør)

Se Anthony Bourdains kommentarer til den portugisiske hamburger ‘bifanas’ på RTP.

Prego fås som prego no pão (hamburger med oksekød) eller prego no prato (middagsret med stegt oksekød på tallerken).

Ginja i Portugal er ikke blot en normal sød kirsebærlikør - se mere om portugisisk ginja.

No Reservations blev sendt på Travel Channel første gang den 1. maj 2012. Se et udvalg af Bourdains til tider småprovokerende ‘one-liners’ fra programmet.

Se også: Artikler om mad og restauranter i Portugal (opdateres løbende).



Kommentarer

Endnu ingen kommentarer