Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Hvad spiser man i Lissabon - se ‘No Reservations’ Anthony Bourdain guide til Lissabon restauranter

Stjernekokken Anthony Bourdain har været i Lissabon.

Lissabon imponerede Bourdain med sin blanding af gemmelt og nyt og ikke mindst Lisboa’s skæve upolerede gader og stræder – og super-billige restauranter.

Restaurant ‘O Ramiro’ i Lissabon
Lissabon har hundredevis af gode lokale restauranter.

No Reservations besøgte blandt andet Cervejaria ‘O Ramiro’ i Intendente kvarteret (metrostation Intendente er 200 meter væk).

O Ramiro er en fiskerestaurant i typisk value-for-money Lissabon-stil. Her er der ikke brugt penge på fornem indretning, men maden er fantastisk.

Guide til Lissabon restauranter
Se de 42 minutter med Anthony Bourdain, hvor han også stifter bekendtskab med fado-musik og solisten Carminha, møder den berømte forfatter António Lobo Antunes, spiser prego, fisker efter blæksprutter på Tejo floden med José Avillez, spiser dåse-sardiner med bandet ‘Dead Combo’, spiser bifanas, drikker ginja kirsebærlikør og meget andet.

Halvvejs i NoReservations afsnittet om restauranter i Lissabon spiser Anthony Bourdain på José Avillez spisested Cantinho do Avillez , der ligger i Chiado kvarteret, men meget tæt på Cais de Sodré metro-stationen på adressen Rua dos Duques de Bragança.

I den sidste del af video-guiden til Lissabon restauranter besøger Bourdain ‘100 Maneiras’ – en portugisisk inspireret jugoslavisk restaurant i Bairro Alto kvarteret på Largo da Trinidade.

Marked i Alvalade
Til sidst i programmet besøger Bourdain markedet i Alvalade på Avrenida Rio de Janeiro i Alvalade kvarteret i det nordlige Lissabon sammen med kokken Henrique Sà Pessoa, der driver restaurant ‘Alma’ i Santos kvarteret på adressen Calçada Marquês de Abrantes, N.92.Kommentarer

Endnu ingen kommentarer