Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Lissabons største burger på Restaurant ‘O Guilty’

Lissabon er kendt for sine kulinariske oplevelser.

I Portugals hovedstad findes mange hundrede restauranter med såvel portugisiske som udenlandske specialiteter.

Få befolkninger i Europa går så meget ud at spise, som portugiserne gør. I normale år uden kriser vil mange i Portugal bruge omkring 10% eller mere af deres disponible indkomst på restaurant-besøg.

Burger-kultur i Lissabon
Selv om ide’en om en hamburger som hovedret kan virke lettere frastødende, har Hard Rock Café i Lissabon på Avenida da Liberdade i årevis haft et trofast mix a lokale og turist-kunder til deres burger-menuer.

Også det nyrenoverede Hennessy's og den nærliggende irske pub ‘O'Gilins’ ved Cais de Sodré serveres ganske udmærkede burgere til rimelige priser for bare at nævne et par af de mange burger-muligheder i Lissabon – uden at gå på McDonalds.

Lissabons største burger på ‘O Guilty’
Sund er den ikke, men Lissabons største burger ved navn ‘Super Guilty’ er med sin 1,5 kilo’s bruttovægt et imponerende bygningsværk. Et halvt kilo højkvalitets-oksebøf er en del af oplevelsen, der koster 50 euro.

Den 14 centimeter høje og 18 centimeter brede kaloriebombe fås på den relativt nyåbnede (april 2011) Restaurant ‘O Guilty’ – på en sidegade til Avenida Liberdade (metro-station Avenida).

Restaurant O Guilty drives af Ricardo Azenhaden i samarbejde med kokken Olivier, som også ejer restauranterne Olivier, Yakuza og Avenida.

Gratis burger i Lissabon
Med vanlig sans for markedsføring har Olivier lanceret et super-tilbud på ‘Super Guilty’.

Den som kan sætte hele burgeren til livs alene på under halvanden time slipper for at betale.

Interesserede kan finde restaurant ‘O Guilty’ på adressen Avenida Barata Salgueiro 28 A – meget tæt på det for danske unge populære lavpris-hotel i Lissabons centrum: Hotel Turim Suico-Atlantico.

Se billede af Lissabons super-burger på avisen Publico.

Sunde burgere i Portugal
Er man til et lidt mere moderat kalorie-indtag, byder Portugal på burger-kæden H3, der som koncept har at lave sunde versioner af burgere.

Den succesfulde H3 – New Hamburgology findes efterhånden små 40 steder i Portugal. Se H3-hjemmesiden.

H3, der er et portugisisk burger-brand, findes også i Polen og i Spanien.Kommentarer

Endnu ingen kommentarer