Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


'The Angolan’s Building' i Estoril – udsigt fra millionær-lejligheder på Lissabonkysten

Afronline bragte den 1. august 2012 en artikel om de futuristiske Estoril Sol 'tårne' i Monte Estoril på Lissabonkysten under titlen ‘The Angolan’s Building’.

Bedste udsigter i Cascais-Estoril
Bygningsværket Estoril Sol Residence er tegnet af Professor Gonçalo Byrne og er stærkt omdiskuteret med en arkitektonisk stil, der dominerer Estoril-Cascais kystlinjen i en grad, som få lokale bryder sig om.

Tårnene hedder i øvrigt Torre Baía, Torre Cascais og Torre Estoril og er ret umulige at overse.

Udsigten fra lejlighederne fejler til gengæld ikke noget, og der er swimming pools på tagene med om muligt endnu bedre udsigter over Cascais-bugten.

Se billeder af udsigten på Estoril Sol Residence hjemmesiden.

Populære Estoril Sol lejligheder blandt nyrige angolanere
Lejlighederne i Estoril Sol Residence har ikke været så lette at sælge, som forventet, og mange nye lejligheder er per ultimo 2012 stadig til salg.

Der har imidlertid vist sig at være stor interesse fra angolanske velhaveres side for at købe sig ind i det store kompleks på Lissabonkysten. Mange af ejerne fra Angola har 2, 3 eller flere lejligheder i Estoril Sol Residence.

I Angola er det forbundet med store fordele at være gode venner med præsidentfamilien, og det viser sig da også at mange af de nybagte luksuslejligheds-ejere fra Angola har særdeles gode forbindelser til Dos Santos klanen, der sidder tungt på magten i det olierige afrikanske land.

Se artikel på AFRONLINE - Estoril Sol Residence lejligheder, hvor ejerskabet af en række af Estoril Sol Residence million-lejligheder afdækkes.

I sommeren 2012 er der to-værelses lejligheder (T1) til salg fra godt €600.000. Kan man strække sig til en 6-værelses (T5), starter priserne for en luksuslejlighed i Estoril Sol Residence ved omkring €3 millioner.

Se video med “The Angolan’s Building” herunder:Kommentarer

Endnu ingen kommentarer