Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Billigt til Madeira – fly fra Lissabon i november fra kun 400 kroner tur/retur

Billigere bliver en flybillet til Madeira næppe.

Med lavprisselskabet Easyjet er det i november måned 2012 muligt at flyve til Madeira/Funchal fra Lissabon og tilbage igen til Portugals hovedstad for under 450 kroner.

De aller-billigste Lissabon-Funchal flybilletter koster kun 402 kroner for en returbillet (inklusiv administratonsgebyr).

Flyver man til Madeira fra Lissabon i oktober lander prisen ved booking i god tid på under 500 kroner (ligeledes med Easyjet).

Priserne er for udvalgte dage og inkluderer Easyjets administrationsgebyr på 79 kroner per booking. Booker man til to personer skal de 79 kroner kun betales én gang.

Billigt til Madeira med besøg i Lissabon
Bor man i Danmark og har lyst til at besøge Madeira med stop et par dage i Lissabon, er der gode muligheder i oktober-november-december 2012.

Vi har eksempelvis fundet følgende:

  • Easyjet København-Lissabon afrejse 9. oktober med hjemrejse 16 oktober
    Pris 977 kroner per person (uden administrationsgebyr 898 kroner)

  • Easyjet Lissabon-Madeira afrejse 9. oktober med hjemrejse 13. oktober
    Pris 571 kroner per person (uden administrationsgebyr 492 kroner)

Afgangen 12.50 fra København passer fint med den sene eftermiddagafgang kl. 18.20 til Madeira fra Lissabon.

Billig Lissabon overnatning i oktober-november
I oktober og november er hotelovernatning i Lissabon og Funchal billigt. Regn med hotelovernatning i dobbeltværelse fra omkring 50 euro (ca. 370 kroner) per nat for et 3-stjernet hotel i Lissabon i oktober.

I Funchal på Madeira er overnatningsprisen ofte lidt lavere med priser for et dobbeltværelse på et 3-stjernet hotel i oktober-november fra omkring €30 (ca. 225 kroner).

Se også: Find billigt hotel i Lissabon og i Funchal.

Overnatning i Lissabon for 2-3 personer i egen lejlighed koster fra ca. €60-70 i oktober og fra ca, €40-50 i november. Se eksempel på lejlighed i Alfama.

Ovenstående tilbud fra Easyjet er set den 21. august 2012 og inkluderer alle skatter og afgifter ved betaling med hævekort. Bagagegebyrer er ikke inkluderet.

Herunder Madeira-video fra år 2012:Kommentarer

 

Gaspar siger:

Man skal ikke snyde sig selv for nogle dage i storbyen Lisboa. her er god mad,billig vin, og så mange steder som skal ses !  jeg selv gå til fodbold og spiser ude flere gange om ugen.

overnatning kan gøres billigt.

22 August 2012 11:43 AM