Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Sporting Lissabon møder Horsens 23. august 2012 i kvalifikationen til Europa League turneringen

Den 23. august får Horsens fodboldklub; også kendt som AC Horsens, besøg af Sporting Lissabon fra Portugal.

Kampen starter kl. 21. Det er første gang at Horsens møder Sporting og første gang at Horsens har en reel chance for at kvalificere sig til gruppespillet i en stor europæisk turnering.

AC Horsens håber på tilskuerrekord. Stadion i Horsens har plads til omkring 10400 tilskuere, og der forventes at rigtig mange lægger vejen forbi den tidligere Horsens Arena – nu CASA Arena. Billetter kan fortsat købes ved indgangen torsdag aften.

Sporting Lissabon storfavorit
Sporting er til ingens overraskelse storfavorit. Se Horsens træner Johnny Mølbys vurdering af Sporting, da lodtrækningen til EL playoff kampene var en realitet. 

Lissabon-klubben Sporting, hvis fan-base i større grad består af Lissabonkystens ‘bedsteborgere’ i.f.t. arbejderklubben og arvefjenden Benfica, har kvalificeret sig i 56 ud af 57 mulige år til en stor europæisk turnering.

Se optakt til Horsens-Sporting kampen på Bold.dk.

Til lejligheden har Horsens fået produceret et friendship-halstørklæde med AC Horsens og Sportings navne og logo’er – se mere på AC Horsens hjemmeside. Sporting-Horsens tørklædet kan købes ved indgangen for 100 kroner.

Der er returkamp mellem Sporting og Horsens i Lissabon den 30. august. Den samlede vinder går videre til gruppespillet i Europa League 2012-2013.Kommentarer

Endnu ingen kommentarer