Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Cristiano Ronaldo samarbejde med JBS – producent af undertøj fra Herning

Efter med success i 2012 at have fået tennisstjernen Caroline Wozniacki ansat som reklamesøjle, går Herning-virksomheden JBS nu et skridt videre.

Cristiano Ronaldo i JBS undertøj
Inden længe vil man kunne opleve den portugisiske fodboldstjerne Cristiano Ronaldo reklamere for JBS undertøj, og hvem ved – måske endda sammen med Caroline…

JBS og Cristiano Ronaldo vil i samarbejde udvikle en strømpe- og undertøjsserie, der vil blive markedsført som ‘Design by Cristiano Ronaldo’.

Den snart 28-årige Ronaldo (fødselsdag 5. februar) har et hjerte der udover fodbold også banker for mode – så meget at Cristiano har egne modeforretninger under brandet CR7 i Lissabon og Funchal.

Cristiano Ronaldo kollektionen vil, siger rygtet, henvende sig til den modebevidste yngre mand.

JBS i markedsførings-stunt
JBS Textile Group fra Herning er grundlagt i 1939 af Jens Bjerg Sørensen – heraf navnet. Sønnen Claus Bjerg Sørensen har senere overtaget virksomheden.

JBS har altid været dygtige til at få deres budskab ud. De fleste danskere over 40 kender slogan'et: 'Ikke bare til mænd, men også til bare piger' - udtænkt af Jens Bjerg Sørensen og modvilligt accepteret af reklame-folkene.  

I 2007 kom JBS uforvarende til at lægge sig ud mere store dele af den danske profession af sygeplejerske (og ikke så få feminister) efter en vovet reklame med en delvist afklædt sygeplejerske i uniform tilsat undertoner af begær. JBS endte med at trække kampagnen tilbage.

Siden da har JBS gentænkt sin marketing-strategi, men man forsøger stadig at bevæge sig ‘on the edge’.

JBS har appetit på international ekspansion, og kombinationen af Cristiano Ronaldo og Caroline Wozniacki er måske netop, hvad der skal til for alvor at slå igennem på verdensmarkedet.

Med Caroline og Cristiano synes JBS at have fået den perfekte kombination af en stærk fysisk ung kvinde og en (image-mæssig) metro-seksuel mand, der ikke står tilbage for at vise sine kvindelige sider – onde tunger vil sige for meget til at være en ‘rigtig’ mand, men hvad gør det, når det ofte er pigerne, der står for indkøb af herretrusser.

Herunder Caroline Wozniacki reklamevideo for JBS:Kommentarer

Endnu ingen kommentarer