Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk






Engelsk politi har købt portugisiske computere

Engelsk politi kører i London-området rundt i patruljevogne med computere fra virksomheden JP Sá Couto i Portugal.

Engelsk ordre på i alt 20.000 computere forventes
Siden 2012, hvor en test blev fortaget af den prisbillige og robuste Magalhães computer, er 1500 politivogne; primært i hovedstadsområdet, blevet udstyret med de i Matosinhos (Porto) producerede computere.

Går indkøringsfasen og driften af de første 1500 computer efter planen, skal computere monteres i samlet 20.000 engelske politibiler.

Inden det engelske politi besluttede at gå over til ‘rigtige’ computere, anvendte etaten håndholdte PDA enheder, men disse viste sig at være for små og uoverskuelige til administrative rutiner.

Engelsk politi gik i stedet på jagt efter en lidt større bærbar computer i den billigere klasse, som frem for alt skulle være kompakt, robust og økonomisk i brug.

Magalhaes computere udviklet til børn
Den i Portugal kendte skole-computer er udviklet specielt til brug af børn med hvad det medfører af stød og uhensigtsmæssig behandling.

Fra den portugisiske producent side bemærkes det med et smil at det engelske politis omgang med computeren ikke er så væsensforskellig fra børns håndtering af skolecomputere. Se nyheden om den engelske ordre på JP Sá Couto’s egen hjemmeside.



Kommentarer

Endnu ingen kommentarer