Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Portugal rejsemesse - BTL Lisboa 2013 fejrer 25 års jubilæum med gode rejsetilbud

Den årlige internationale rejsemesse i Portugal, Bolsa Turismo Lisboa (BTL), afvikles i 2013 for 25. gang.

Rejsemessen i Portugal foregår i FIL messehallerne i EXPO-området af Lissabon fra den 27. februar til den 3. marts 2013. (Tæt ved metro-station Oriente.)

Onsdag, torsdag og halvdelen af fredag er forbeholdt aktører i rejsebranchen, mens messen fredag aften, lørdag og søndag er målrettet almindelige rejseinteresserede besøgende.

Traditionelt er der naturligvis primært aktivitet og underholdning på messen i den sidste periode med åbent for alle gæster. De øvrige dage fokuserer primært på møder med kontaktudvekslinger og kontraktforhandlinger mellem rejsebranchens deltagere på messen.

Billet til BTL messens almindelige besøgsdage koster 5 euro for voksne, 2,5 euro for børn mellem 11 og 17 år samt pensionister, mens børn op til 10 år har gratis adgang.

25 års jubilæum - BTL Lissabon 2013
BTL Lisboa feriemessen blev første gang afholdt i 1989, og i år forventer arrangørerne sammenlagt at runde 1 million besøgende på 25 år.

Der vil i år være ca. 1000 udstillere, der repræsenterer 45 destinationer i verden. Der forventes mere end 2200 professionelle rejsebranche-deltagere fra udlandet og sammenlagt mere end 65.000 besøgende i løbet af de 5 dage som messen varer.

Årets hovedtemaer er Golf i Portugal samt Religiøs Turisme. Desuden vil der være en meget stor stand, der provoverer turisme i det centrale Portugal - Centro de Portugal - årets særligt inviterede og derfor ektra eksponerede nationale destination under årets BTL. Standen for det centrale Portugal vil være over 500 m2 stor. Man vil bl.a. kunne opleve sang og musik fra Coimbra, "show cookings" med gastronomiske smagsprøver samt naturligvis præsentation af særligt udvalgte turistprojekter.

Religiøs turisme vokser i disse år eksplosivt, og Portugal tiltrækker i forvejen mange religiøse turister til Fátima, hvor man bl.a. kan opleve den 4. største katolske kirke i verden.

Portugal Golf Show - Portugal er bedste golfdestination i Europa
Som en del af årets rejsemesse i Lissabon afholdes en særlig golf messe - Portugal Golf Show 2013 - for første gang som en integreret del af BTL. Golf er et vigtigt element i Portugals turisme, og Portugal har nyligt opnået stor anerkendelse som foretrukken golfdestination i Europa. I 2013 blev Portugal kåret som bedste internationale golfferie destination ved "Travel Agent Choice Awards" og i 2012 modtog Portugal prisen som bedste golfdestination i Europa ved "World Travel Awards 2012".

Se også: Golfrejser til Portugal - skræddersyede tilbud

Der findes 81 golfbaner i Portugal samt 4 eksklusive golfakademier til golf-træning, hvilket bringer det samlede antal golfbaner i Portugal op på 85. Mange af banerne er af utrolig høj kvalitet. I 2012 var hele 9 portugisiske golfbaner repræsenteret i Top 100, da de 100 bedste golfbaner i Europa blev kåret af "Top 100 Golf Courses".

Vin-turisme på rejsemessen i Portugal
I år debuterer vin-turisme ligeledes på messen i partnerskab med Vinitur, der har specialiseret sig i eno-turisme med fokus på vin-oplevelser i Portugal samt portugisiske gastronomiske oplevelser. En række vinproducenter har derfor også separate stande på årets BTL rejsemesse. Der vil ligeledes være et område med udstillere relateret til landlig turisme i Portugal (Rural Tourism).

Messens udstillere - særligt de portugisiske rejsebureauer - vil naturligvis annoncere særlige rejsetilbud fra Portugal, der kan købes på messedagene.

En række danske rejsebureauer har også i år sendt repræsentanter til BTL i Lissabon i samarbejde med Portugals Turistbureau.

Læs nærmere på BTL 2013 rejsemessens hjemmeside.Kommentarer

Endnu ingen kommentarer