Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Emirates søger kabinepersonale i Portugal – direkte fly fra Dubai til Lissabon

Flyselskabet Emirates er hjemmehørende i De Forenede Arabiske Emirater, hvoraf emiraterne Dubai og Abu Dhabi er de kendteste og mest magtfulde.

Portugisisk kabinepersonale søges til Emirates
I forbindelse med opstart af ny rute (opstart i juli 2012) mellem Dubai og Lissabon søger Emirates portugisisk kabinepersonale.

Emirates vil afholde rekrutteringsmøder i Lissabon, Porto og Faro, og dato’erne er allerede fastsat:

  • Lissabon – 20. april 2013 på Hotel Radisson Blue tæt på lufthavnen i Lissabon
  • Porto – 13. april 2013 på Sheraton Porto Hotel
  • Faro – 11. maj 2013 (sted ikke offentliggjort endnu)

Man behøver ikke erfaring som stewardesse for at komme i betragtning.

Kravet til ansøgere er en alder på min. 21 år, minimum 12 års skolegang, flydende engelsk og portugisisk samt gode kommunikationsevner.

CV på engelsk samt et vellignende foto medbringes til rekrutteringsmøderne.

De udvalgte kandidater fra ‘Open Days’ indbydes til et interview, og slipper man igennem nåleøjet her, er vejen åbnet for 5 ugers cabin-crew træning i Dubai på Emirates Aviation College.

Se mere om jobs som kabinepersonale på Emirates hjemmeside – registrering af deltagelse på rekrutterings-‘Open Days’ i Lissabon, Porto og Faro. Open Day arrangementerne starter kl. 09.00 om morgenen.

Ruten Lissabon-Dubai forbliver med stor sandsynlighed den eneste Emirates-rute mellem De Forenede Arabiske Emirater og Portugal, men kabinepersonalet kan påregne også at blive indsat på andre Emirates ruter.

Flyselskabet Emirates har allerede omkring 200 ansatte fra Portugal; heraf mange piloter og kabinepersonale med base i Dubai.

Emirates udvider i Europa
Emirates har i marts 2013 netop indgået en aftale med det australske flyselskab Quantas om samarbejde på ruter til Europa, Mellemøsten og Afrika.

Emirates er desuden berømt i luftfartsindustrien for at have bestilt hele 90 Airbus A-380 ‘wide-body’ fly – den største ordre på denne flytype nogen sinde. Per februar 2013 havde Emirates 31 Airbus A-380 fly i flåden. Til Lissabon flyver Emirates dog med det lidt mindre Boeing 777-200.

I England er Emirates kendt som hovedsponsor for Premier League fodboldholdet Arsenal, hvis nye stadion indviet i 2006 er navngivet Emirates Stadium.

 Kommentarer

Endnu ingen kommentarer