Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Albufeira billigst - ferie i Algarve, Portugal billigere end i Spanien ifølge engelsk undersøgelse

Det er blevet billigere at tage på ferie på de populære holiday resorts i Portugal og Spanien.

Hvert år udarbejder det engelske postvæsen (Post Office - ejet af Royal Mail) en sammenligning af priser på dagligvarer for turister på populære feriedestinationer.

De 10 essentielle varer på ferie
Man tager simpelt hen 10 ting, som turister køber på ferie og lægger priserne sammen. Det kommer der en meget uvidenskabelig undersøgelse ud af, men siden den laves hvert år, er der trods alt lidt mening med galskaben - i det mindste i sammenligningsøjemed. Det er de samme 10 ting hvert år, men eksempelvis solcreme vejer tungt og svinger en del i pris.

Som sædvanlig handler det om at købe essentielle ferie-varer såsom en kaffe, en øl (en pint, selvfølgelig), en dåse Coca-Cola, et glas vin (stort), 1,5 liter flaskevand, solcreme, en (engelsk) avis, insektmiddel, 20 Marlbore Light og ikke mindst en 3-retters menu for to inklusiv en flaske vin.

Post Office 2013: "Albufeira billigste ferie-destination"
Både de spanske og portugisiske feriesteder er tilsyneladende blevet billigere at opholde sig på.

Det viser sig faktisk at priserne i Albufeira, Portugal er faldet 14,9% og at priser i Spanien (Costa del Sol og Costa Blanca) er faldet henholdsvis 19% og 20%.

I 2013 undersøgelsen er Albufeira sågar det billigste feriested af de i alt 20 destinationer, som udover Albufeira i Portugal omfatter Torremolinos (Costa del Sol), Blackpool (England), Split i Kroatien, Silema på Malta, Bournemouth (Sydengland), Nice i Frankrig, Menorca, Bodrum i Tyrkiet, Marmaris i Tyrkiet, Toscana i Italien, Sorrento i Italien, Jumeirah i Dubai, Javea (Costa Blanca, Spanien), Sunny Beach i Bulgarien, Orlando i USA, Sharm el Sheik i Egypten, Korfu (Grækenland) og Paphos på Cypern.

Se undersøgelsen med priser fra Royal Mail/Post Office her (downloader som pdf).

Se aktuelle tilbud på hotel-overnatning i Albufeira.Kommentarer

Endnu ingen kommentarer