Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Paddle Surfing og Sup Yoga i Cascais, Portugal

Den nye store "vand dille" i Portugal - Paddle Surfing har i år rigtig taget omfang og inkluderer nu også yoga på paddle boards, også kaldet Sup Yoga.

Paddle Surfing i Portugal
- Kom i form på vandet - and have some fun...
Paddle surfing har nu bredt sig til hele landet (vandet) fra syd til nord, hvor denne vandsport er tilgængelig og måske fordi alle kan være med - børn, unge som ældre i badebukser eller våddragt.

Har man allerede haft kendskab til surfing er paddle surfing meget nemt og har man ingen forkundskaber, ja så tager det blot et par lektioner at lære at holde balancen og paddle i rolig vande samt nyde udsigten udefra vandet ind på kysten og den smukke by Cascais på Lissabonkysten.

Man kan nyde en god tur langs kysten forbi lystbådehavnen og langs klipperne eller modsat langs alle de små strande fra Cascais til Estoril, São João og tilbage. Husk har man medvind en vej så er der nok modvind den anden vej!

Paddelsurfing for dem som ønsker større udfordringer er også muligt, idet man kan blive undervist i teknikken omkring at ride på bølgerne - særligt på Guincho stranden (tæt ved Cascais) hvor der næsten altid er bølger.

Sup Yoga - dansk undervisning i Cascais
Sub Yoga foregår på størrere boards, specielle Sup yoga boards og er tilrettelagt så alle kan deltage i en gruppe. I Cascais underviser danske Annett i Sup Yoga. 

Yoga på vandet er både for begyndere som øvede eller man kan booke sin egen private time på vandet med venner/veninder. En privat time kan også være sagen helt i stilhed sådan en tidlig morgen hvor vandet er spejlklart og stille og byen endu ikke vågnet, lige noget for sjælen...

Har du aldrig Paddlesurfet før bliver du klart instrueret først.

Paddlesurf og Sub Yoga foregår på Praia do Duquesa stranden, en af de små lokale strande inde i Cascais. Her kan du booke din egen private lektion eller deltage i en gruppetur eller book din egen famile/venne tur på vandet.

Kontakt til lokale arrangører af Paddle Surfing og Sup Yoga i Cascais, Portugal:

Paddle surf: Nick (englænder) tel.+351 933258114 - info@surfnpaddle.com - www.surfnpaddle.com

Sup Yoga: Annett (dansker) tel.+351 917567422 - iyogalisbon@gmail.com - www.iyogalisbon.comKommentarer

Endnu ingen kommentarer