Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Dansk cheføkonom i Saxo Bank mener at Portugals regering falder inden for 48 timer

Den danske cheføkonom Steen Jakobsen, Saxo Bank, udtalte igår formiddag forventning om at Portugals regering falder inden for 48 timer. (I skrivende stund inden for 24 timer)

Steen Jakobsen mener at portugiserne vil kræve en ny regering, der skal fokusere mindre på besparelser og nedskæringer, hvlket vil være det præcist modsatte af hvad EU, ECB og IMF ser som den rette vej ud af krisen i Portugal.

Optimisme i Portugal - forventning om at den siddende regering fortsætter
Lederne af de to regeringspartier, Passos Coelho og Paulo Portas, mødtes både sent i aftes og tidligt denne morgen, og ifølge portugisiske medier ventes det at de to regeringspartier vil finde en løsning, der forventes at blive præsenteret for Portugals præsident allerede i dag.

Portugisiske medier spekulerer desuden i, at det mindre regeringsparti CDS, sandsynligvis vil kræve rokader på udvalgte ministerposter. Særligt skulle økonomiminister Álvaro Santos Pereira være i spil.

Investorer på det portugisiske aktiemarked tror på en snarlig løsning, og PSI20-indekset er pt. steget over 3%.Kommentarer

Endnu ingen kommentarer