Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Lissabonkysten – Carcavelos surfer-strand

Midt imellem hovedstaden Lissabon og feriebyerne Cascais og Estoril finder man denne perle af en 1.5 km lang strand.

Carcavelos stranden – populær strand for surfere og badegæster
Den er kendt og benyttet af surfere af alle slags, og kombineret med en lækker blød sandstrand er den et oplagt mål for feriegæster og ikke mindst Lissabons lokalbefolkning, der gerne tager køreturen til Carcavelos. Det betyder samtidig, at standen kan være meget tætpakket i sommerperioden.

Stranden i Carcavelos ligger ca. 20 km. fra Lissabon i vestlig retning på Portugals Costa do Sol. En køretur på 20 min, eller med toget fra Cais de Sodré i Lissabon i retning mod Cascais. Der er masser af parkeringsmuligheder ved stranden, hvilket gør den meget eftertragtet.

Aktiviteter på Carcavelos stranden
Stranden ligger i en hul bugt, der er med til at de skabe kraftige bølger, hvilket er en naturlig forudsætning for en god surfer-strand. Om vinteren er bølgerne endog meget kraftige og benyttes mest af de rutinerede surfere, hvorimod bølgerne i sommerperioden er som skabt til dem som gerne vil lære at surfe.

Se kort over vind og bølger ved Carcavelos stranden

Der findes surfing skoler indenfor strandområdet i Carcavelos, hvor både børn og voksne kan lære kunsten at bruge et surfbræt ude på vandet. Surfing, windsurfing og Paddleboarding er blandt de muligheder man tilbydes og man kan også nemt leje udstyr. Desuden er der livreddere på stranden i sommerperioden.

Surfingskolerne tilbyder en fuld pakke, der blandt andet garanterer grundig instruktion og sikkerhed.

Få mere information om surfingskole Carcavelos

Surf n Paddle undervisning

Surfingskole for børn fra 8 år

Mulighederne for andre fysiske udfoldelser er bestemt også muligt på Carcavelos stranden. Der er baner til både Beach Volleyball og strandfodbold, som er umådeligt populært på disse kanter.

Strandliv og restauranter
Er man taget på ferie for at nyde det behagelige klima i Portugal, kan man selvfølgelig leje en parasol og en strandseng. Temperaturerne i sommerperioden fra juni til midt september er op til 30-35 grader og man skal huske at UV indekset ofte er ca. 10 – altså næsten det dobbelte som i Danmark. Husk solcreme!

Se aktuel temperatur i Carcavelos (Cascais)

Se gennemsnitstemperaturer for Carcavelos (Cascais)

Er man mere til en gåtur langs med strandpromenaden, der følger stranden, ligger der mange muligheder for at spise og drikke. Der findes mange små caféer, den klassiske pizza restaurant, en restaurant der serverer traditionel portugisisk mad og man får generelt god mad for pengene. De små butikker, der gerne sælger dig det nødvendige til dit besøg ved Carcavelos stranden, ligger også langs med promenaden.

Se fakta-side om Carcavelos stranden ved LissabonKommentarer

Endnu ingen kommentarer