Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Guincho-strand nær Lissabon - Cascais i top 10 - 2013

Surfer-stranden ved Guincho området lige uden for Cascais er blandt de 10 bedste urbane strande i Europa, skriver CNN Online

Bedste by-strande i Europa
Guincho stranden i Cascais er en kombination af byliv og gode muligheder for at dykke og surfe. I denne kategori bliver Lissabon stranden ved Guincho betegnet som “Surf City”.

Stranden er berømt for at have garanti for gode bølger og mange Kite- og Windsurfere valfarter også ud til den smukke Guincho strand hver eneste dag, der udover de gode forhold også er karakteriseret ved de smukke omgivelser, med klipper og bjerge i baggrunden.

Se også: Guincho – populær surfer-strand ved Cascais

Guincho strandens naturlige skønhed
CNNs udsendte fremhæver det skønne scenerie der udspiller sig for øjenene af ham, når han forlader det middelalderlige og hyggelige Lissabon og drager mod Cascais. “En tur fra Lissabon til denne lange strand under klipperne nær Cascais, er en kolossal ændring af kulisse og landskab”.

Desuden er de mange surfskoler med til at gøre Guincho til et højdepunkt, samt de fantastiske muligheder for bodysurfing, slutter han.

Attraktioner ved Guincho strand – Bar Guincho
På Guincho stranden ligger den meget hyggelige strandcafé Bar Guincho. Et populært besøg blandt surfere, strandgæster, samt dem der lige er kommet ned efter en støvet cykeltur i de nærliggende bjerge og bare trænger til at nyde udsigten direkte ud over havet. Her kan man nyde en iskold drik og en “Prego” – en klassisk portugisisk steak sandwich.

Få mere information om Bar Guincho her

Se billeder fra Bar Guincho her

Dansk strand også hædret
Andre strande der også blev hædret, sammen med Guincho strand, kan nævnes Amager Strandpark, udenfor København og Barceloneta stranden ved Barcelona.Kommentarer

Endnu ingen kommentarer