Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Sommer og høje temperaturer i Portugal – september vejret viser sig fra sin bedste side

Temperaturerne i Portugal ser ud til at holde sig pænt over 25 grader september måned ud.

Indian summer i Portugal
I Lissabon og på Lissabonkysten forventes ganske få dage, hvor temperaturen midt på dagen falder til omkring 25 grader, og der kan fortsat i september 2013 forventes dage med over 30 grader i Lissabon. Se aktuel vejrudsigt for Lissabon.

På Algarvekysten er vejrudsigten for september ligeledes præget af solskin. Her vil temperaturerne sidst i september svinge mellem 25 og 30 grader. Se 10-dages udsigt for Algarve (Alufeira) fra Portugals meteologiske institut.

Nordportugal temperaturer i september
Selv i Nordportugal, som traditionelt får efterårs-temperaturer tidligere end resten af landet, ser september vejret ud til at byde på temperaturer mellem 22 og 30 grader (Porto-området).

I den indre del af Portugal, der tiltrækker færre besøgende, vil september-vejret byde på temperaturer over 30 grader de fleste steder.

Køligere om aftenen og om natten
For mange vil de mærkbart køligere aftener og nætter i Portugal være velkomne.

I stedet for nat-temperaturer over 20 grader, vil normal-temperaturen i slutningen af september 2013 om aftenen og om natten svinge omkring 15-18 grader – nok til at give et frisk pust før endnu en solrig dag i Portugal.

Herunder billeder fra Lissabon:Kommentarer

Endnu ingen kommentarer