Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Golfrejser til Portugal – de bedste golfbaner i Cascais, Sintra, Óbidos og Algarve

Rigtig mange turister rejser til Portugal med et eneste formål: at spille golf. Og rigtig mange turister der bare er på ferie hernede, benytter muligheden for at booke en tid til en runde golf, når de nu alligevel er her. Der findes utallige muligheder for golfrejser til Portugals mere end 75 baner af absolut høj klasse.

Nedenfor er et par tips til dem der kunne tænke sig at spille golf ved Lissabonkysten eller Algarve, i overdådige rammer, der bestemt ikke ses mange andre steder i Europa.

Portugal golfbaner i verdensklasse – i pagt med naturen
Portugal har baner i verdensklasse og de golfspillere, der har prøvet at spille golf på luksusbanerne ved Cascais, Sintra, Óbidos og Algarve er alle enige om, at design, arkitektur og landskabets naturlige skønhed går op i en højere enhed.

Verdensberømte golfbanedesignere har gennem de sidste 20-30 år indordnet golfbanerne, i området ved Sintra-Cascais naturpark, til naturen og de har brugt de mange billedskønne landskabsscenarier, som en naturlig del af tilblivelsen, af de anlagte golfbaner.

Prisen for en golfrunde starter ved 49 euro i lavsæsonen.

Hvis man kan spille tidligt om morgen eller sent på eftermiddagen i højsæsonen, er priserne også betydeligt lavere end de 130 euro det kan koste en weekend eller helligdag i højsæsonen.

Penha Longa (Atlantico) – Sintra
Oppe i Sintrabjergene, med udsigt over Estoril, ligger denne fantastiske og meget udfordrerne Championship golfbane.

Penha Longa er designet af golfbane arkitekten Robert Trent Jones II, der selv er golfentusiast og samtidig mestrer kunsten at designe en golfbane.

I 1992 åbnede en 18-hullers bane (Atlantico) og i 1995 en 9 hullers bane (Mosteiro). Begge baner har en meget høj standard og ligger i en spektakulær kulisse; med Sintrabjergene som naturlig baggrund plus Trent Jones’ egne designmæssige tilføjelser. Man bliver ualmindeligt imponeret over det landskab der omgiver én, når man går en runde på banen.

Atlantico banen har 18 huller, par er 72 og længden er 6290 meter.

Banen stiller høje krav til golfspillerne og vindene der blæser indover fra bjergene, gør det til en stor udfordring for selv de bedste. Penha Longa banens beskaffenhed er af meget høj klasse.

Quinta da Marinha – Cascais
Endnu en Championship golfbane ligger i Cascais området, ikke langt fra Guincho stranden, langs med Lissabonkysten.

Banen åbnede i midtfirserne og er designet af Robert Trent Jones Sr (d. 2000) og de 18 huller ligger i et fladt område omgivet af grantræer.

Selve golfbanen er af meget høj kvalitet og en runde på Quinta da Marinha er en kvalitetsfyldt oplevelse i de designer skabte landskaber, der karakterisere banen.

Banen er på 18 huller, par er 71 og længden er 5870 meter.

Rigtig mange betragter denne golfbane som en sand perle. Ikke mindst fordi den er lidt billigere, end de andre baner i samme kvalitetsniveau og fordi den har gode træningsfaciliteter.

Oitavos Dunes – Cascais
Ikke langt fra Quinta da Marinha ligger en anden golfbane. Oitavos Dunes banen åbnede september 2001 og er designet af amerikaneren Arthur Hills.

Oitavos Dunes er en dejlig blanding af skov- og linksbaner, som Arthur Hills har frembragt mesterligt for at få det meste ud af området.

Banen er på 18 huller, par er 71 og længden er 6300 meter.

Beliggende med udsigten til Atlanterhavet og Sintrabjergene i baggrunden, bliver banen i Oitavos anset for at være én af de bedste i Portugal. Den er ligeledes på listen over de 100 bedste golfbaner i verden.

Praia d’el Rey – Óbidos
Ikke langt fra den smukke Middelalderby Óbidos, ligger golfbanen Praia d’el Rey. Denne bane er designet af Amerikaneren Cabell B. Robinson, der ved åbningen i 1997 udtalte, at området havde alt den natur og skønhed, som golfbane designere prøvede at genskabe på andre golfbaner i resten af verden. Nu var det hans ansvar at beskytte naturen, frem for at prøvet at efterligne den. Det har han klaret på fremragende vis.

Banen består af to omgange af 9 huller, par er 72 og længden er 6405 meter.

Hullerne spilles blandt frodig beplantning eller langs med Atlanterhavets kystlinje og med de skræmmende bunkere og gennemtænkt placerede greens, udfordres golfspillerne til at bruge hovedet fra tee til green.

Monte Rei – det østlige Algarve
Beliggende i bunden af det maleriske, østlige Algarve, med en flot udsigt til bjergkæden Serra do Caldeirão mod nord og Atlanterhavet mod syd, ligger denne perle af en golfbane.

Banen ligger nær den meget idylliske landsby Tavira, der stadig kan fremvise noget af den imponerende Romerske arkitektur byen blev grundlagt på, samt den lille, hyggelige fisker landsby Vila Real de Santo António, som kunne være et fremragende udgangspunkt for en golfrejse til Algarve.

Monte Rei banen pryder sig med at være designet af golfspilleren Jack Nicklaus og Championship banen Monte Rei North åbnede i september 2007.

Golfbanen er på 18 huller, par er 72 og længden er 6567 m.

De enkelte golfhuller, er individuelle, designmæssige perler, der alle dog har det tilfælles at være skabt af det naturlige element der omgiver dem, samt at være omgivet af sindrigt skulpturerede bunkers og søer, der gør det ene hul lige så bemærkelsesværdigt som det næste.

Oceanico Old – Vilamoura
20 km. vest for Faro og ikke langt fra den idylliske kystby Vilamoura, ligger Algarves næstældste golfbane; Oceanico Old. Banen åbnede i 1969 og har siden været én af de fineste baner i Portugal og Europa.

Banen er smuk, konturerne, terrænet og beplantningen er naturens selvskabte, og klimaet, landskabet og faciliteterne gør Algarve til det perfekte område at spille golf hele året rundt.

Golfbanen er på 18 huller, par er 73 og længden er 6254 m.

Victoria – Vilamoura
En anden storslået golfbane i området omkring Vilamoura er Victoria. Den åbnede i 2004 efter en investering på 140 mil. kroner og var allerede året efter vært for en del af WGC World Cup.

I 2013 afholdes Portugal Masters i oktober måned. En turnering der har kørt på netop denne bane siden 2007.

Golfbanen er på 18 huller, par er 72 og længden er 6609 mKommentarer

Endnu ingen kommentarer