Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Billabong Pro - kendt Surfing konkurrence ved Carcavelos–Cascais 21. - 27. oktober 2013

En af Europas største surfing konkurrencer kommer til Carcavelos nær Cascais.

Det er almindeligt kendt indenfor surf verdenen, at Portugals kyster rigtig mange steder har de perfekte forhold til udøvelsen af lige præcis denne sportsgren, der også samler tusindvis af entusiastiske tilskuere.

Sidste stop på den europæiske del af den internationale surfing konkurrence hedder ASP Prime Cascais Billabong Pro og afholdes 21. – 27. oktober ved Carcavelos stranden.

ASP – Association of Surfing Professionals
Ved netop denne afsluttende event, skal der kåres en Europamester 2013 i ASP regi, samt uddeles mange vigtige rangliste point til deltagere, der således kvalificerer sig til næste års ASP World Championship Tour.

Arrangørerne lover en rødglødende indsats i vandet af de surfere, der har noget på spil for næste års deltagelse, samt en byge af underholdning af forskellig karakter, udover hovedbegivenheden naturligvis.

Læs også: Lissabonkysten – Carcavelos Surfer-strand

Cascais Trophy – store pengepræmier
Der er et tillægsarrangement tilknyttet denne uges helt store surfer begivenhed. Der skal også kæmpes om Cascais Trofæet i Portuguese Waves Series, der er afslutningen på flere konkurrencer afholdt tidligere i 2013, hvor vinderen bliver præmieret med 50.000 dollar.

Ekstraordinær underholdning 
Til dette event er det lykkedes arrangørerne at få den verdensberømte skateboard udøver Tony Hawks til at lave en opvisning, der gør hele arrangementet til en samlet oplevelse i særklasse.

Transport til Carcavelos
Carcavelos ligger lige mellem Lissabon og Cascais, og er man i tvivl om der er ledige parkeringspladser til bilen, er det ganske nemt at tage toget fra Cais de Sodré mod Cascais eller omvendt, ud til denne begivenhed. Stationen i Carcavelos ligger tæt på stranden.  Kommentarer

Endnu ingen kommentarer