Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Ryanair gør hjemmeside mere overskuelig – nye London-Stansted Ryanair ruter

Det irske flyselskab Ryanair har længe fået på puklen for, at det var ualmindeligt besværligt at købe flybilletter på deres hjemmeside.

Ryanair flybillet bestilling – meget nemmere at bestille billet hos Ryanair
Det har Ryanair nu taget konsekvensen af og har, ifølge eksperter, skabt et meget nemt og overskueligt design, der gør det nemmere for kunden, at nå frem til det egentlige formål, nemlig at gennemføre en betaling.

Det er blevet beregnet, at der skulle bruges 18 museklik, bare på at nå hen til betalingsdelen på Ryanairs hjemmeside. Tidligere skulle man tage stilling til mange punkter undervejs, meget af det irrelevant for den almindelige kunde, men det var Ryanairs mulighed for at sælge ekstra.

Det drejede sig om køb af taletidskort og billeje, samt meget, meget andet. Det var et fokusområde, der gjorde Ryanairs hjemmeside til en anstrengende fornøjelse. Nu skal man kun bruge 5 reelle museklik og beslutte sig for det, der er strengt nødvendigt ved flybillet bestillingen.

Positiv respons på Ryanairs nye hjemmeside
Ryanair roses for nu at have en hjemmeside, der er lige så tilgængelig som den, man ser hos for eksempel SAS og British Airways, med et mere glidende og brugervenligt design.

Ryanair har også valgt at gå konkurrenterne i bedene og indføre features, der for længst er helt almindelige hos andre flyselskaber. Blandt andet kan man nu få sit boardingkort på smartphone, som helt bestemt bliver mere og mere almindeligt, frem for en traditionel udprintet kopi, og man har siden november 2013, haft mulighed for at rette i sin booking 24 timer efter bestilling, uden omkostninger.

Nye fly håndbagage regler hos Ryanair – medbring også en lille taske eller en pose fra lufthavnen
I oktober måned 2013, lempede Ryanair også en smule på deres strikse regler om håndbagage og kabinekufferter i flyene.

Nu må man medbringe en lille taske eller pose, ved siden af den ellers tilladte håndbagage, der makimalt må veje 10 kg. Ryanair beskriver den nye tilladte ekstra fly håndbagage som "a small ladies handbag" eller "a small airport shopping bag". Der angives ikke nogen vægtgrænse for en ekstra taske eller pose hos Ryanair.

Nye ruter fra Stansted, London – Ryanair åbner 12 nye ruter
Ryanair har annonceret, at flyselskabet fra april 2014 åbner 12 nye ruter, fra London Stansted lufthavnen, der også er Ryanair største base i Europa med til den tid, samlet 126 udgående destinationer alene fra Stansted lufthavn.

De nye rejsedestinationer går til:

 • Lissabon
 • Basel
 • Bordeaux
 • Brive (Frankrig)
 • Bukarest
 • Comiso (Sicilien, Italien)
 • Dortmund
 • Osijek (Kroatien)
 • Podgorica (Montenegro)
 • Prag
 • Rabat (Marokko)
 • Skellefteå (Sverige)

Udover 12 nye ruter, planlægger Ryanair også at udbygge afgangsfrekvensen af 17 eksisterende ruter. Målet er 1.3 mil. flere passagerer om året. Ryanair transporterede i 2012 omkring 80 mil. passagerer.

Med Ryanair fra Danmark til Portugal
Ryanair genoptager sommerruten fra Billund til Faro per 9. april 2014. Der er ingen andre flyruter med Ryanair fra Danmark til Portugal.

Læs også: SAS åbner ny rute fra København til Faro, Portugal

Ryanairs chef træder tilbage – imageskifte hos Ryanair
Topchefen for Ryanair træder et par skridt tilbage i topledelsen hos Ryanair.

I erkendelse af, at han står i vejen for en ændring af Ryanairs image ændring mod et mere familievenligt brand og ønsket om at hente flere erhvervsrejsende passagerer, har Michael O’Leary valgt at nedtone sit engagement, når det gælder om at provokere alt og alle på sin vej mod et større og større overskud.

Det lader til at Ryanair ikke kan vækste længere og man forsøger nu at gøre flyselskabet mere strømlinet og imødekomme nogle af de mange kundeklager der har været gennem årerne.

Slut med provokerende udtalelser fra Ryanairs topchef Michael O’Leary
Det er derfor slut med provokerende udtalelser om, at der skal være betalingstoiletter i Ryanairs fly og overvægtige passagerer skal betale ekstra.

Ryanair er blevet overhalet på mange parametre af det britiske flyselskab easyJet og Ryanair vil derfor prøve at tage kampen op mod dem, ved at læne sig op af easyJets strategier.

Michael O’Leary mener selv, at Ryanair nu bliver et kedeligt flyselskab, men erkender også, at det er fremtiden der står på spil, og at han altså er nødt til at gearer ned for sin karismatiske fremtoning.

Direktør skifte hos Ryanair i 2014
Michael O’Leary fortsætter som administrerende direktør for Ryanair, men vil ikke længere have ansvaret for salg og marketing, herunder pressekonferencer. Direktør skiftet forventes at finde sted i starten af 2014.Kommentarer

Endnu ingen kommentarer