Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk






Jule events 2013 i Lissabon – julehygge for hele familien – nytår i Lissabon

Traditionen tro er der mange julearrangementer i Lissabon. Julen 2013 er ingen undtagelse. Der er rig mulighed for at opleve juletræer på de store pladser, julekoncerter i kirkerne, juleshopping og ikke mindst julelandsbyen i Edward VII parken.

Stemning og juleshopping i Lissabon
Hvis man har den fornøjelse at være i Lissabon i december måned, bør man ikke gå glip af byens mange oplyste gader og pladser.

Avenida da Liberdade – magisk julestemning i Lissabon 
Lissabons store shopping boulevard hedder Avenida da Liberdade. Det er Lissabons mest prestige fyldte og moderne boulevard, der til hverdag rummer butikker for alle de største designer brands i verden. I december måned er der tradition for, at der hænges juledekorationer op, der giver hele Avenida da Liberdade en magisk julestemning.

Praça do Comércio – juletræet på Terreiro do Paço
Praça do Comércio i Lissabon ligger hvert år plads til et meget utraditionelt juletræ af nærmest kunstnerisk karaktere, med et avantgarde udtryk. Juletræet 2013, der ikke er et klassisk grantræ, er i år 25 meter højt, med hundredevis af lys. Smukke julemønstre vil samtidig blive projiceret op på de omkringliggende bygningers facader.

Desuden bør man ikke snyde sig selv for Rossio pladsens smukke julebelysning.

Se nedenståenden video med Lissabons flotte, pyntede gader og pladser

Julelandsbyen i Edward VII parken – Aldeia Natal
Helt frem til 6. januar 2014, vil man kunne opleve den fantastiske julelandsby i Parque Eduardo VII, Lissabon.

Julelandsbyen er et perfekt besøg for børnefamilier, med mulighed for at møde julemanden og ikke mindst levende rensdyr. Karruseller, juletog og masser af boder med hygge gør det til en uforglemmelig dag for børnene.

Parken strækker sig flere hundrede meter op fra Marqûes de Pombal pladsen til en fantastisk udsigt over Lissabon og kan tydeligt ses fra luften, når man flyver ind over byen.

Entréen til julelandsbyen koster mellem 8 og 12 euro, men børn under to år har gratis adgang.

Julekoncerter i Lissabons kirker
Under overskriften ”Jul i Lissabon 2013”, er der en lang række gratis julekoncerter i Lissabons kirker fra 7. til 22. december. Oplev blandt meget andet Händels Messias.

Se program over julekoncerter i Lissabons kirker (PDF fil – på Portugisisk)

clip_image001[5]

Julemarkeder og juleboder
Overalt i Lissabon centrum vil der være julemarkeder og juleboder på gader og stræder, blandt andet på Rua Augusta og Praça Figueira, med mulighed for at købe den traditionelle ”Bolo Rei”, en meget populær julekage.

Nytåret i Lissabon – gigantisk fyrværkeri show
På pladsen Praça do Comércio bliver nytåret skudt ind med manér. Med en imponerende udsigt over Tagus floden, kan man klokken 24 opleve et spektakulært fyrværkeri show. Der er tillige underholdning med populære portugisiske pop artister og bands fra scenen på denne fantastiske plads.

Derefter kan man drage ud i Lissabons natteliv, og besøge de mange barer, restauranter og natklubber, der ligger i gaderne omkring Cais do Sodré og Bairro Alto kvarteret.



Kommentarer

Endnu ingen kommentarer