Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


TAP øger fly frekvensen mellem København og Lissabon – nu 14 ugentlige afgange

Luftfartsselskabet TAP Portugal sætter pr. 1. juli 2014 antallet af afgange mellem København Lufthavn og Lissabon Lufthavn op fra 13 ugentlige afgange til 14. Det betyder i praksis, at TAP flyver to gange dagligt alle ugens 7 dage.

TAP dominerer forbindelsen til Danmark
Udover TAP er det kun Norwegian og EasyJet der flyver mellem København og Lissabon. Norwegian flyver 3 gange ugentligt og EasyJet indstiller ruten i april måned 2014.

Derfor er det meget nærliggende for det portugisiske flyselskab TAP at opruste og udvide muligheden for enten at komme til Lissabon eller rejse videre mod mål i Sydamerika.

Lissabon Lufthavn knudepunkt til Sydamerika
Selvom TAP allerede har lagt stort beslag på ruten mellem København og Lissabon, er udvidelsen af afgange en del af den strategi, der skal gøre Lissabon til knudepunktet for videreflyvninger til Sydamerika.

Læs også: TAP passager-rekord – 28. juli 2013 bedste dag til dato for Portugals flyselskab

Udover København, bliver frekvensen af flyafgange mod Lissabon også forøget fra blandt andet Oslo, London og Berlin, i ønsket om at være det bindende led mellem Europa og Sydamerika. Lissabons, i dette tilfælde, perfekte placering på det Europæiske landkort, gør lufthavnen til en oplagt transferdestination videre mod de mange lande i Sydamerika og specielt Brasilien, der bliver mere og mere attraktiv at besøge i disse år, både for turister og forretningsfolk.

Online flybilletter til Lissabon hos TAP
På TAPs hjemmeside tap.pt kan man primo januar 2014, bestille en returbillet København-Lissabon til 1950 kr. med afrejse og hjemrejse i juni-juli måned 2014.Kommentarer

Endnu ingen kommentarer